torsdag 15 september 2011

"när man kommer till öknen...

då hittar man sand... och det är då det är dags att promenera"... mycket kan man säga om Maria Montazami... men jag hoppas innerligt att hon någon skriver hennes lines till ving-reklamfilmerna... fast hon verkar väldigt snäll... och det är ju inte en fy-skam egenskap... det är ju en väldigt fin egenskap egentligen... och om det är hon själv som får helt fria tyglar med vad hon skall säga så, om hon har en tanke bakom dem, är hon ju onekligen ganska rolig också... snäll och rolig... två vansinnigt viktiga egenskaper hos en vän, om du frågar mig...

"utan läppstift känner jag mig naken, rädd, exposed"... bara en sån sak!


eller denna... som fick mig att tänka till lite:

”Jag är så lång och stor med hår och allting så jag kan inte ha ett rött läppstift så skulle det se jätte rolig ut.”
betyder det att jag som är ganska jättekort borde ha rött läppstift... eller får det mig att se något annat jätte- ut?

hon är för söt iallafall... världen hade sett väldigt annorlunda ut om fler människor var som hon... mer tofsar och fluffade rosetter helt klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!