måndag 26 september 2011

seg...

på alla sätt och vis... kroppen är trött... huvudet hänger inte med... får liksom stålsätta mig för att hantera dagen just nu... hoppas starkt att det vänder... cykelpasset i kväll kan bli... ja, annorlunda annars... det kan det bli ändå iofs... det finns liksom aldrig några garantier!

Hur som helst, det jag vill förtydliga är att fastän jag känner mig lite "dagen-efter" fortfarande... mest beror det nog på att jag lagt in tradera på telefonen och den skickar sms varje gång man närmar sig finalen på en auktion jag lagt i minneslistan... det var några sådana i natt... *pling-pling* ljöd högt och tydligt flera gånger... och satte jag telefonen på ljudlöst så *bzzzzz-bzzzzz* ade den istället, vilket jag vaknar av också... får helt enkelt kolla över det där... nu tappade jag tråden...

vi tar det igen, vill bara förtydliga att jag faktiskt är väldigt glad över den här känslan... den är ju ett kvitto på alla skojsigheter jag haft för mig i helgen! Lite som en festbild som inte blev en bild utan en liten film... så, det var bara det jag ville få sagt... det, samt att jag är lite modigare numera... och att jag råkade ut för en jättesöt sak imorse när jag körde till jobbet...

Sitter i bilen på E6an, diggar med till Håkan Hellström (såklart!) och känner plötsligt att någon kollar på mig... kikar försiktigt till vänster, jo, mycket riktigt, jäms med min bil kör en röd Polo, var i det sitter en kille som ser jätteglad ut och gör "tummen upp"... tro fan det, jag såg ju antagligen ganska galen ut där mitt i musiken... men det var lite sött tycker jag, man blir ju glad liksom!

1 kommentar:

  1. Seg är nog ordet för dagen i dag. Den känslan gör sig otroligt gällande även här.

    Hoppas att det ger med sig för dig, snart.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!