lördag 10 september 2011

garntrassel och middagslur

ja, det är ungefär så lördagen har sett ut... förutom den fabulösa starten på Sportlife då förståss! Det är faktiskt ganska angenämt att mötas av sina fantastiska deltagare på lördagmorgonen... inte så lite heller, det är sabla apfantastiskt trevligt!

Efter passet fick jag gå raka vägen till Coop och köpa selleri till min soppa... får man ju inte missa, sellerin är ju liksom halva grejen... och efter det raka vägen hem, äta och slappa lite i soffan innan jag insåg att jag var i stort behov av some hard core slappande... skrev först hard core slapping... men det kändes inte helt rätt...

så jag har hunnit med att sova ett par timmar också... tror faktiskt inte det blir så mycket mer av den här dagen... tråkigt men sant... borde kanske ta mig i kragen och åka in och spana in den där sportlife-festen på Valand... men orka liksom... det brukar iofs vara jättetrevligt, men man ska vara i rätt sinnesstämning... det är jag inte... dessutom drog jag åt svångremmen i morse... alkohol ingår INTE i den nya dieten...

så det blir en kväll hemma i soffan, med min stickning och en film tror jag minsann. Stickningen börjar arta sig... jag har kommit förbi andra färgranden och inser att han kommer nog inte kunna ha den direkt... den blir nog lite stor... fast det är ju bra, vem vet när den blir klar liksom? det är tur att han inte kan läsa för då skulle han ju få veta vad jag gör till honom... visst, han kan se bilderna... men han vet ju inte att det är till honom... så det blir ju en överraskning ändå! till hans pippi-tröja har jag ju tänkt sticka en pippi-mössa också... fast kanske inte att ha samtidigt... så jag har även köpt en keps till honom... blir nog bra!
2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Nu har du inspirerat mig! Jag ska nog ta och sticka eller virka nåt skoj inför hösten :)

    Kram!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!