torsdag 22 september 2011

Lycka väntade utanför min dörr...

... ja, ikväll när jag kom hem... efter en dag på jobbet och sedan två härliga pass på Sportlife Nödinge... så när jag kånkat upp alla grejer, träningsväska, shoppingfynd, handväska, liten handväska och lunchlådepåse för alla trapporna, samtidigt som jag pratar med mamma i telefon och spinningpasset gör sig rejält påminnt i benen så är det så gött att mötas av den här:


Fick lite raskt lagt på och lirkat fram nyckeln, slängt in alla grejerna innanför dörren för att sedan öppna paketet... med kultur som jag beställde i måndags... och som jag igår blev lite putt över att en av sakerna i min beställning var restnoterad... men med facit i hand... med alla skivorna på bänken... så gör det inte så mycket... härligt!


Jo, jag vet, 2 steg från Paradise har jag redan, men denna var en special edition, med extra spår och Way out West spelningen från 2010 på en bonusskiva... kan man ju inte missa! Så nu saknar jag bara boken, av och om Håkan Hellström... PS. Lycka till ikväll!


Längtar efter att få läsa den... massor... men, men, den som väntar på något gott heter det ju... hoppas det gäller i fler sammanhang... fast jag tycker att jag väntat länge nog snart!

1 kommentar:

  1. Heeej! Dig har jag tappat bort nånstans på vägen.. men nu hittade jag igen! Vilken lycka du hittade då... :)
    Du kan byta till http://frugarman.blogspot.com/ där på din bloggroll igen om du vill...
    Kramen!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!