onsdag 28 september 2011

ibland blir man så glad för så lite...

fast för mig är det stort... har man besegrat en sprutfobi så är det kanske det per automatik... stort alltså... och något viktigt att underhålla... oj, kanske ska komma till sak?? Jo, det hela är så enkelt att jag idag är blodgivare, men eftersom jag rest en del det sista året till länder man inte får resa till om man lämnar blod... eller jo, man får såklart resa dit, men man får inte lämna blod ett tag efteråt... så har jag "suttit i karantän" och idag hävdes den! Jag är ur karantänen, fick ett mail från blodgivarcentralen idag där de ber mig ringa och boka en tid!!! Härligt!

Lämnar du blod? Om inte, varför? Det behöver du inte svara på om du inte vill... men tänk efter... är det bara pga att det aldrig blivit av så tycker jag att det är hög tid att det blir en ändring på det nu... det är faktiskt inte alls obehagligt heller, gör inte ett dugg ont och det är ganska rogivande att ligga där i de stora goa vilfåtöljerna och göra en god gärning. Se så, gå in och googla på "ge blod" och hitta din närmsta blodgivarcentral! eller så gör vi det ännu enklare och följer länken här!

bild lånad från in the skies
vill man vara extra godhjärtad kan man alltid skänka den lilla ersättningen man får för sitt blod till välgörande ändamål... så då gör man två goda gärningar i en + får en grundlig hälsokontroll på köpet!

Bokat än? Vad väntar du på? se så... in och boka dig!

1 kommentar:

  1. Jag lämnar inte blod, inte för att jag inte vill utan för att de inte vill ha det. Jag får B12 på konstgjord väg iform av injektioner så då är mitt blod inte "äkta". Hade jag fått hade jag varit blodgivare.
    Bra att du får och gör det!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!