tisdag 20 september 2011

jippie!

snart är det dags att ta fram stövlarna och vinterkängorna på riktigt!!! Det ser jag fram emot lite extra i år eftersom jag gjorde två så grymma fynd i somras! Ja, du förstår ju själv! Idag har jag mina svarta Hunter... det blir lite varmt, men de är vansinnigt goa! och så superrätt just en höstdag som denna... som är lika höstig som nästan alla andra dagar i september har varit... råkade kika på e-bay en dag och nu finns det självklart marinblå hunter adjustable i min storlek... så typiskt... när man nu fått hem de där som man köpte för att de andra inte fanns... men inte ens jag är så hysterisk att jag köper ett par till... svart är också en färg... eller egentligen inte... men ändå!

IKEA i kväll... blir nog bra, måste köpa köksluckor och en lådfront... bara skojiga saker helt enkelt! Antar att man får armbåga sig fram en regnig kväll som denna, men det ska gå, humöret i topp och mungiporna vid öronen! och tappar jag det totalt så får jag väl smyga fram lappen med den söta hälsningen jag fick i lördags morse... som jag sparar i plånboken för regniga dagar... tack finaste!

2 kommentarer:

 1. Nej det är omöjligt att vara på bra humör när det är fullpackat med folk på IKEA. Helt annan sinnestämning ligger närmare till hands.

  Schyssta skor, fast även om de är så isolerade ska tårna målas. Så det så ;)

  Sen gissar jag att du kommer lägga bud på de på e-bay. VIsst har jag rätt?? :)

  SvaraRadera
 2. Haha! Ikea var lugna gatan... så inga hysteriska blodsockerfall alls faktiskt, vilket kan bli fallet annars... då är jag rolig kan jag meddela!

  Tårna är alltid målade... just nu i en turkos-blå färg... är det ok? =)

  Nä, jag tror faktiskt jag ska kunna låta bli de där marinblå stövlarna... mest för att jag fasiken inte har plats för mer skor... eller behov... utöver att det är snyggt... kanske... men sedan har jag ju råkat boka en alp-resa i mars också... och måste ha skidkläder... kostar inte gratis... varken kläder eller resa! man borde kanske skaffa spons... för vad vet jag inte... men någon borde väl vilja sponsra en flyttbar puckelpistpuck! =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!