tisdag 13 september 2011

diet utan kaffe...

ja, en sådan har jag gett mig i kast med... och egentligen dricker jag för lite kaffe för att det ska vara det som stör i ordningen... men ruggiga dagar som denna så hade det varit gott med en kopp varmt kaffe... eller te... men inte ens det får man dricka... så jag dricker varmt vatten med lite pressad citron... gott? nä, inte direkt, men inte äckligt heller, och den goa värmen får man ju ändå... silverte tror jag minsann att det kallas, om man skippar citronen iallafall...

burrar in mig i min stora goa kofta och önskar dagen kunde gå lite fortare... längtar hem till soffan och OPn, till horizontalläge med en film... men först efter ett cykelpass... först efter att ha peppat och tjoat igång en massa deltagare till stordåd...


dagens låt: Håkan Hellström - Vaggvisa för flyktbenägna
dagens dusch: lång och varm... immigt så in i vassen i badrummet efteråt!
dagens frisyr: spännen på sidorna och tofs... försökte ha det hängande först, men har du märkt hur mycket det blåser ute idag??? Det gör det, och en kort promenad från bilen till kontoret gjorde frisyren till något som såg ut som om jag haft en väldigt händelserik natt... falsk marknadsföring alltså... det fick bli tofs... och jag måste klippa mig snart!
dagens smink: ja, lite id och lite maskara
dagens klädsel: mörkblå jeans, svart linne, marinblå blus, stor svart kofta, svarta converse
dagens planer: jobbelijobba, pass och sedan sova tidigt
dagens vill ha: semester
dagens saknad: mycket... men också lite...
dagens skoj: köra Cykel på Sportlife K.C där jag numera bara kör lördagar... ska bli sååå kul att träffa deltagare jag inte träffar så ofta längre!
dagens drog: varmt vatten
dagens träning: Cykel60
dagens måste: hålla mig vaken
dagens dricka: vatten
dagens mat: grönsakssoppa, bananer och mild lättyoghurt
dagens mående: bra, lite frusen men bra!

2 kommentarer:

  1. Jaha, jag trodde att kaffe var bra om man gick på diet? Liksom snabbade på ämnenomsättningen eller nåt. Har egentligen inte en aning om varför jag fått för mig det, det är kanske nåt hjärnan supit till för att jag ska vägra dra ner på kaffet. ;)

    SvaraRadera
  2. Kaffe brukar ingå... det frigör fettsyrorna till blodet där det kan förbrännas... men just denna dieten är dum på det viset... mycket dum! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!