måndag 26 september 2011

det är tur att det vänder!

från tröttaste trött till, ja, kanske inte pigg... men mindre trött iallafall! Men det är något med att komma in på en Sportlife-anläggning... eller kanske vilket gym som helst där man känner sig hemma... men nu är jag en smula partisk... det räcker liksom med att kliva innanför dörrarna så blir man piggare och gladare! underbar känsla!

och idag flöt passet så grymt bra! kändes som om jag hade koll på allt! Underbart! Lite extra ego-boost när en av deltagarna tackar för ett "grymt bra pass!" och sedan undrar var jag kör på för fler ställen och vilka tider!

på tal om spinning, nu finns min presentation med på Rosa Dygnet, måste säga att jag är ganska nöjd... om man nu får säga så... men det kan man väl få, det är ju ändå måndag!!! Och om du ändå går in och läser den så kan du väl lova mig att kika runt lite... bli lite sugen på att hjälpa till du med, dra ihop ett gäng vänner och komma och köra en timma eller två!... du som bor i Stockholm, det finns en flik över aktiviteter i erat område också!... som det kan gå, du ville bara läsa vad tokan här skrivit och så måste du dra ihop gänget och gå och träna!

ikväll har tösen, jo, jag har bytt ut mitt epitet "tant" mot "tös"... kom överens om det i fredags när vi var på AW... pratade med en kille som inte förstod vad jag menade... han verkade vettig så när han sa att "vi får ta och plocka bort tanten ur den här tösen" så tänkte jag att det var lika bra att göra som han sa direkt, utan tjafs liksom! Jo, ikväll har tösen lagat mat!

Vet inte vad det är som händer med mig på måndagar, men det är positivt för jag blir lite mer huslig och får förhoppningsvis ihop till veckans luncher... annars är risken stor att det bara blir keso... det blev det igår... mest för att jag inte orkade mig utanför dörren efter att jag kommit hem från vår frukost/lunch... man tager vad man haver, som det så käckt heter... keso, tomat och paprika... fantasilöst så det skriker om det... men inte mindre sant för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!