fredag 2 september 2011

inte helt oväntat...

... så är den här tjejen galet trött idag... men det kunde man ju räknat ut med lilltån att det skulle bli såhär, när man går och lägger sig strax efter ett... och spelar spel på telefonen... när fan blev jag tonåring??? Vad hände där liksom??? Har det där 17åriga alter egot  jag väckte till liv en kväll i somras etsat sig kvar??? Hon bör bli tillsagd  på skarpen om att sovtider är inget man busar med... tycker iallafall den mycket äldre tanten som vaknar varje morgon... och hör sen!

3 kommentarer:

 1. Haha, förstår att du är trött. Inte dåligt att va tonåring på kvällen och kvinna på morgonen, kan lätt bli konflikt.
  Kanske en tupplur efter jobb så är du fit for fight för helgen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. ja du förstår ju! Kan inte förstå att hon, den där tonåringen inte lär sig någon gång... men det är ju även hon som köper godis och smafs... trotsig är vad hon är! Ja, det kan tom bli en tidigare hemgång idag... sedan ska det röjas och städas... imorgon blir det en heldag, efter passet, på Gekås... jag kommer behöva en powernap i eftermiddag, helt klart! =) gött att det är helg! kram

  SvaraRadera
 3. Gekås en lördag! Förstår att du behöver powernap idag.
  Tonåringar är trotsiga och lär sig aldrig, det är väl därför vi är som vi är! Haha
  Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!