måndag 2 april 2012

Vart tar det vägen?!

När jag i lördags stod där, i enbart trosor och bh och kämpade en strid mot klockan (som alltid) och dessutom skulle ha på mig strumpbyxorna utrustade som en medelålders säljares BMW (läs extra allt) vad gäller håll in/lyft upp/trolla bort-funktion kom jag att tänka på inte mindre än fyra saker... vilket i sig är en bedrift, att tänka alls just då menar jag...

1. hur svettigt blev inte detta nu då?! för jo, det var en ren fysisk närkamp... nästan så jag tog en halv Nelson på strumpbyxlinningen och vred till... fast det kan man ju inte... då kanske det går hål... det vill man inte... så man får strida med finess...

2. hur i h-te tänkte jag nu??? Ja den finns inget bra svar på... storleksoptimist blandat med tidsoptimist är inget bra recept på lyckad strumpbyxpåföring... fast det gick bra tillslut!

3. Måtte jag inte bli kissnödig på hela kvällen!

4. på riktigt, vart tar det vägen?? Det som hålls in/lyfts upp/trollas bort??? Den detaljen har jag fortfarande inte kommit på något bra svar på... har man hålrum i kroppen dit det fraktas under tiden? Det verkar väl onödigt!

ja och nu vet jag vad du tänker... tog hon inte någon bild???!!! Nä, det räcker med den mentala bilden av det hela... jag lovar... och jo, jag blev kissnödig, både en och två gånger under kvällens lopp... knepet då är att välja den större toaletten så man har svängrum samt vara försiktig med förflyttningen av själva strumpbyxan... det gäller att tänka marginalnytta... bara dra av dem såpass att man har marginal till att göra vad man ska... annars blir kön till toaletten lång och ens popularitet hos övriga bröllopsgäster lär krympa drastiskt. och det vill man ju inte!


5 kommentarer:

 1. hahah, du har roliga funderingar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, ibland går det överstyr helt och hållet! =)

   Radera
 2. Underbart roligt och mycket talande. :D Love it! Och tack för tips och varningar nu INNAN jag går in på Lindex och handlar.... 90-årsfest nästa helg (dock inte min) :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helén! Välkommen! glad att du gillade det! Hoppas bara jag inte fick dig att låta bli strumpbyxorna nu, det kräver bara lite mer tid än man kanske planerat in från början! För de är ju superbra (när de väl sitter där de ska!)Välkommen åter! och ha det så himla roligt på festen nästa helg!!! =)

   Radera
 3. Hej hjärtat!
  Komiskt att när jag grå in på Lindex hemsida för att kolla över om det finns nåt bra som kan trolla bort mina extra "ringar" eller vad man ska kalla det som av någon anledning (?!) hamnat lite här och där inför morgondagens bröllop då jag ska ha en liten svart klänning på mig som jag för övrigt inte vågat prova på två månader typ!! Så kommer din blogg upp :)
  Härliga tips! Jag tänkte också inhandla både denna klänning och strumpbyxorna... Får hålla koll på toaletter och så under kvällen.. Synd att inte du kan va med - då kunde vi ju liksom "hängt" tillsammans med våra hållain-emot och upp produkter! PUSS!!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!