torsdag 5 april 2012

Likasåbra att få det överstökat...

Förlåt!!! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering!!!

Jag har levt lite under deviset "hellre fly än illa fäkta" de senaste dagarna... orden finns inte... jag har ingen aning om vad jag ska skriva om... eller va fan, who am I kidding??? Klart att jag har ord! Och saker jag skulle vilja skriva om, men det får vänta lite... eller kanske länge... kanske skriver jag aldrig om det alls... det märker vi!

Jag mår iallafall väldigt bra, det är galet skönt att känna så igen... bra har jag mått länge, men galet bra, det har jag nog inte vågat på många år egentligen... och det är verkligen inte mer än bara så... en go känsla av att må bra... DET kunde jag ju faktiskt ha skrivit redan i förra stycket...

Fatta va skönt det är när man kommer på att låtar som Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre... slutat ha en betydelse för en... när man inser att man är så mycket starkare, mår så mycket bättre och är en så mycket lyckligare människa nu än man kanske någonsin varit tidigare... life is grand!


2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!