lördag 21 april 2012

Dolly kollot

Mamma och pappa är i Skåne, bor på något slott och spelar golf... jag är hemma hos dem och passar Dolly, deras hund.... livet kunde vara värre!


För att den lilla vovven inte skulle behöva vara ensam så förskräckligt länge så åkte Fia hit direkt efter sitt jobb och hade lite egentid med Dolly. De har aldrig träffats förut men vad gjorde väl det... Fia blev insläppt och attackgosad med... sådär bra vakthundsskills helt enkelt!

Jag kom hit ett par timmar senare och tätt därpå kom Lena. Lite snack senare gick vi ut på promenad i duggregnet... supergott... men både Dolly och jag tyckte nog att de andra har väldigt långa ben... det blir väldigt många steg för oss för att hålla tempo!


Middag och lite vin senare är det nu dags att knoppa... så galet gott att sova ute på landet där det är tyst och stilla... Dolly ligger redan och sover i sin säng här bredvid... imorgon väntar spinningpass och mer långpromenader... nu ska här sovas... 

god natt!

4 kommentarer:

  1. Vilken söt voffsing!
    Men, ingen bra vakthund! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är hon söt! Lite lik en varg/räv och väldigt gosig!

      Radera
  2. Härligt med promenader! :-)

    Ha en skön lördag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Underbart! Särskilt med sällskap!
      tack detsamma!
      =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!