måndag 9 april 2012

Storartade planer... my ass!

haha, ja vem tror jag att jag försöker lura??? Skulle jag, från ingenstans få idéen att faktiskt rensa ur garderoben??? Eh, ja, tydligen fick jag det... iallafall tre hyllor till... det går framåt även för en enbent höna! Fast slänga saker, det förmår jag mig inte att göra, nä, jag gör en egen kategori till sånt... "t-shirts och toppar jag kanske kan komma att vilja använda någongång eventuellt"... eller min egna favorit "Jeans jag hoppas krympa i snart" also known as "Målviktsjeans"... sedan lägger jag de högarna längst bak i garderoben och tänker att, ja, något ska ju ligga där också!

Den största planen jag hade dock, som faktiskt inte blir av, var att gå ner och slänga i tvätt i tvättmaskinerna och sedan gå en powerwalk medan de gick klart... men det regnar... jag går inte ut då... kanske får ta mig till gymmet lite tidigare idag och köra lite innan passet...



Så, hur som helst, med en garderob som börjar se någorlunda representabel ut... så tror jag nästan jag ska kunna våga ta mod till mig och attackera the wardrobe from hell också... kanske... Det är lite med livet som insats man ger sig i kast med den känner jag... men a woman's got to do what a woman's got to do... helt enkelt och sedan så får vi se vad som händer... wish me luck!

1 kommentar:

  1. Tack för dina peppande ord hos mig! :-)
    Och städa garderober kan vara något av det tråkigaste som finns.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!