lördag 14 april 2012

day 12 – a song from a band you hate

Kent - Utan dina andetag


Fast jag hatar inte Kent... jag kommer mig bara inte för att lyssna på dem... tycker texterna många gånger är superbra... men det är något med hans röst och hela soundet som jag inte är förtjust i, men hatar, det gör jag inte! 

4 kommentarer:

  1. Tack gode Gud, jag trodde jag var ensam om att inte vara så förtjust i Kent. Skrev ett inlägg om det för ett par dagar sen men raderade det för jag trodde hela Sverige skulle börja hata mig :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, va roligt! Själv har jag noll och ingen självbevarelsedrift i det hänseendet tydligen... PLUS att jag älskar vårt lands största "jag-älskar-att-hata-profil", Håkan Hellström... men det verkar ha gått bra än så länge! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!