söndag 22 april 2012

I have a confession to make...

... ja, det är sant... du har kanske känt det, anat att något var i görningen... du har kanske misstänkt att det finns någon som får mitt hjärta att slå lite hårdare, lite snabbare och fyllas till bredden med kärlek... någon som får mig att le med hela kroppen... någon som får mig att göra de mest konstiga sakerna, känna de mest starka känslorna...

du har så rätt... det finns en någon...en kille som gör precis allt det där... som får mig att le mer än jag trodde var möjligt, känna mer än jag trodde gick... han heter Viktor och fyller ett år om några veckor... idag var han och hälsade på hos sin farmor och farfar när hans faster var på plats också och jädrar i min lilla låda va söt och go och rar och helt ljuvlig han är!

Eftersom jag inte träffat honom på ett tag snodde jag honom nästan hela tiden... tänkte att man ju får passa på när man får chansen... attackbomba honom med kärlek liksom... det verkade gå bra, han var glad och "pratade" typ mer än vad jag gör... vem vet, om några år kanske han kan gästblogga här!

5 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!