torsdag 19 april 2012

"om man vill ha en förändring så måste man göra en förändring"

... vet att jag skrev om det redan tidigare idag... då gällde det kost, träning och mindre, starkare, snyggare kropp...

Men det där gäller ju allt i livet... och jag borde verkligen ta tag i massor... känner inte riktigt att jag får ihop det där som är så populärt att kalla "livspusslet"... känner att jag står och stampar på samma plats hela tiden men aldrig kommer framåt... jag behöver förändring... i stort sett på alla plan... utveckling, utmaningar, trygghet och närhet... framtidsvisioner och en jävla startruta att börja från.

trodde ett tag att jag faktiskt hade hittat en startruta till en stor del av pusslet... att jag hade hittat en nyckelbit.. vågade hoppas och tro att nu, nu jäklar lossar det... men nä, det var ju fel... jag hade fel... lät mig själv våga tro på luftslott... som jag själv så fint gav mig bygglov till... som jag själv så fint murade en grund för och byggde väggar och la tak till... tinnar och torn... hela konkaronget... inredningen var klar... hade nog tillochmed valt köksluckor!

Men när man står där och har det där stora livspusslet framför sig och känner att man nog egentligen vill göra förändringar överallt... typ, köpa nytt pussel med ett helt annat motiv faktiskt... då blir det jäkligt stort allting... då blir det väldigt mycket enklare att bara gömma sig i vardagen... trampa på i invanda fotspår och stampa på samma plats... om man trampar på samma plats för länge så borde det bli en grop... och det vet man ju att den som gräver en grop åt andra trillar ofta själv där i... vill man ju inte!

Så just nu låter jag det där livspusslet ligga... och tar tag i den lite mindre utmaningen... operation Beach2012... och om du har något förslag på pusselmotiv så är det alltid varmt välkommet, för själv har jag inte den blekaste aning! Jag är som båda hönorna... både den blinda och den döva... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!