torsdag 26 april 2012

big change!

Japp, mitt i allt "måste packa/handla/fixa/dona" åkte jag till stan och klippte mig... ringde igår för att boka tid... min bästa frisörLena hade en liten lucka idag... jag tog den kan man säga! Lika bra att smida medan järnet är varmt som det heter!

Jag har gått hos Lena på Mazi (fast förr, när jag började gå hos henne var hon på Noblesse) i tio år snart... jag går inte ofta och klipper mig, nä, det ska gudarna veta... men jag går bara till Lena. Hon är jättebra, jätterolig och förstår vad jag menar. Dessutom vågar hon göra annorlunda mot vad jag ibland tror mig vilja ha... och det är görbra eftersom jag inte alltid tror rätt! (när det gäller mitt hår skall tilläggas!)

Så idag åkte det av... höll på att bli en undercut... men jag fegade ur...

 Mycke hår blire! Men hon kapade nog halva längden så ja, det är klart!

 Fixad, stylad, piffad och ny... så kommer det aldrig att se ut igen... räckte att jag klev utanför dörren i regnet så började det locka sig och leva sitt egna liv...

 Som sagt...



Men jag tycker ändå det funkar med lockar också, här har jag inte gjort något annat än sprungit inne på maxi och systemet... det blir såhär det kommer att se ut... jag är en slarver när det gäller att styla håret... men väldigt nöjd med min klippning!

Tack allra bästa Lena!!!

6 kommentarer:

  1. Jättefint! Det tycker både pappa och jag. Ha så kul nu! Kram
    Mamma

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt!!
    Och vem känner inte igen det där med att håret börjar leva ett eget liv så fort man kliver ut från frisörsalongen. Det är typ lag på det... Haha!

    Men herregud vad mycket hår? Hur mycket hår hade du från början egentligen?? :-D

    SvaraRadera
  3. Det är superfint med lugg och att det lockar sig lite! Riktigt pinglig!!

    SvaraRadera
  4. Åh, så fin du bidde och är och har alltid vart...
    Hoppas du har en tokrolig helg i snön, var rädd om dig....och armen!
    Puss

    SvaraRadera
  5. Så snyggt Nina!! Du passar otroligt bra i lugg.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!