lördag 21 april 2012

Dag 2 på Dolly kollot

vaknade orimligt tidigt av att en liten vovve, som inte får vara i sängen, står på bakbenen med hela överkroppen uppe i sängen och buffar på mig... hon hade tydligen sovit klart... jag ba "gå och lägg dig!" och vände på mig, drog kudden över huvudet och somnade om... den proceduren hade vi några gånger... för det söta med henne är att hon faktiskt går och lägger sig och sen provar hon att väcke en någon halvtimma senare igen... och igen... och igen...

strax innan åtta var det dags att gå upp, dricka kaffe, vakna lite mer, dricka lite mer kaffe och sedan ge sig iväg till gymmet... lördagspass... alltid lika trevligt!!! Det var så gott att verkligen köra skiten ur cykeln och benen idag va! Men jösses va slut jag blev! Vilket ju va meningen!

Gött pass, goa deltagare och en sabla svettig instruktör senare åkte vi hem till Dolly igen och åt frukost i solen på altanen... våren är här mina vänner, life is grand! Efter ett tag kom Malin och barnen förbi. Bullfika och mer bus med Dolly (som ligger och sover sött nu, by the way!) medan vi vuxna satt och vred på livet... det är galet gott att träffa sina närmsta vänner! jag har ju verkligen haft förmånen att få göra det i ett helt dygn.



Så nu när de åkt hem, nu när det bara är Dolly och jag här hemma i det stora röda huset med galet många dörrar (barnen var helt fashinerade... gick runt och räknade... så söta!) så vet jag inte riktigt vad vi ska ta oss för... sova vore väl käckt kanske... eller dunka ner i soffan och fastna i en film...

långpromenad får det bli senare... fast inte för sent såklart... vill inte gå runt här på landet när det är bäcksvart ute, eller ens börjar skymma!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!