söndag 22 april 2012

God Morgon!!!

Kan inte riktigt känna att jag glädjs över det fakto att det är söndag idag... inte alls faktiskt... för det innebär att det är måndag imorgon och jag är nog inte riktigt redo för det än... fast när jag tänker efter så är det ju många timmar tills dess att det faktiskt är måndag just och jag kanske hinner bli redo...

Varför är det alltid så undrar jag... att man, eller iallafall jag, aldrig är riktigt klar med helgen, numera gillar jag ju måndagar, ja iallafall mina måndagkvällar eftersom jag har grymmegänget i spinning då.. men iallafall... blir man någonsin redo?

just nu gör vi oss redo för en promenad... eller gör oss redo för att göra oss redo för en promenad rättare sagt... kaffe först...


Vad är din plan för dagen? är du redo för måndag?

2 kommentarer:

  1. Nä, jag är inte redo för måndagen ännu. Och inte heller för att städa. Men jag måste, tror jag. Däremot är jag verkligen redo för promenaden till gymmet, med fina, kloka Sus, och träningen. Konstigt att det är så lätt att vara redo för.

    SvaraRadera
  2. Jag är alltid redo för jobbet på måndag, då får jag ju träffa alla finfina barn igen...klart det är skönt att vara ledig men om några dagar så är man ju vid nästa helg!

    Skulle man haft längre helger så hade man nog inte uppskattat dem lika mycket...

    Tusen tack för dygnet i Stenhålt, supermysigt o tillbringa tid där med 2 av dem jag älskar mest....o så Dolly såklart!

    Idag har den här tanten tvättat 2 bilar, ut och insida, tvättat sängkläderna, ja, ut o insida på dem med, städat huset, vart vid återvinningen och nu är det dags för grekiska pannbiffar och sallad....duktiga jag!

    Puss o kram fina Nina!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!