fredag 13 april 2012

day 11 – a song from your favorite band

U2 - One


Så vacker... Minns det som igår när Fia och jag stod på planen på Ullevi 1 augusti 2009. Jag såg som vanligt ingenting men vi stod såpass nära att om jag visste var de befann sig på scenen eller den där cirkeln som gick runt scenen och liksom klättrade lite på Fia så såg jag dem, om så bara för de få sekunderna man orkar stå så på tippy toe... och ja, innan pinsamheten knackar en på axeln och gör sig påmind.

Kvällen innan hade vi sittplatser till samma konsert, och på ett ställe, alldeles i samma veva som Bishop Tutu pratade (inspelat) så hördes sedan de karaktäristiska slagen i introt till ONE... och vi grät och kramades, njöt av stunden och sådär "in the moment"!...var helt säker på att det skulle ske även denna kvällen... att den låten symboliserar så mycket som de står för liksom, så när den var ersatt med en annan låt fick jag nästan panik där bland alla armar, armbågar, ryggar och axlar (jo, det är så det är att stå i ett publikhav när man är kort... man hamnar i alla andras armhålor... en speciel upplevelse må jag säga!)... men sedan kom den... och som jag grät... jag gråter nästan nu, bara jag tänker på det...

Minns att Fia och jag kramade om varandra så hårt, så hårt och att jag lät bli att andas för ett tag... lättrörd? Nä, vadå, skulle jag?!

1 kommentar:

  1. Alldeles underbart fantastiskt!!
    En av de bästa konserter, kanske tom DEN bästa..
    Puss

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!