torsdag 12 april 2012

Tusen tack!!!

Eller iallafall tusen publicerade inlägg... detta är det tusende publicerade inlägget...  GRATTIS bloggen!!! kunde ju inte låta det vänta till imorgon, tänk om jag skulle glömma av mig och skriva ett helt vanligt, tråkigt inlägg om att bensinen blivit så dyr eller att jag är trött och frusen... som så många gånger förr liksom... nä, man vill ju att denna milstolpe i bloggerian ändå skall vara av fenomenal karaktär på något vis! (ha, lycka till med det nu, tänker du! Lugn, lugn... inget att skämmas för, jag tänker precis samma tanke!)

Och det är nog så, det blir inte mer spex än att jag har uppmärksammat det, och förundras över hur galet mycket man kan ha att skriva om... vem hade kunnat ana liksom?! och egentligen, strunt samma, detta inlägget är ju varken mer eller mindre viktigt än något av de andra... det allra första inlägget var ju egentligen det viktigaste... och det har jag ju ändå lyckats radera! Ja, jag vet, ibland är jag en jäkla slinsepez... och inte på något bra sätt!

Så ja, Grattis till tusen helt enkelt!... men misströsta icke, there is more to come!


3 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!