måndag 2 april 2012

kost och träning - dag 8 (inkl. en summering av helgen)

helgen blev sådär... det var galet god mat på bröllopet... japanskt... men det innebär ju även både nudlar och ris... sisådär LCHF alltså... tårtan var ju verkligen smaskens också... och mer HCHF än något annat... men vi dansade mycket, jag körde en timma spinning på förmiddagen och jo, är det bröllop så är det!

Igår gjorde jag ingenting... åt yoghurt och bär, gravad lax och philadelphiaost... ingen kulinarisk höjdpunkt... men det var inte dagen överlag...

SÅ, idag skriver vi ny dag, nya tag och strikt kosthållning... frågan är väl om det blir mer än 45min cykel ikväll... orkade mig inte upp och ut i det kalla imorse för en morgonpromenad

Maten...

Frukost - Mild ekologisk yoghurt, grekisk yoghurt, hallon
Lunch -  Lax och sallad
Mellanmål - 125g Kesella + hallon
Middag - low-carbonara

Dagens träning:
Cykel45


Så, dagen visade sig faktiskt från en riktigt bra sida idag!!! trots att helgen betedde sig som den gjorde... nu sängen... har lovat att hoppa in för K imorgon och köra en cykel45, 7:30... och jag som är sååå morgonpigg! Eller nä, det var ju kvällspigg jag var... jaja, bums i säng nu så kanske det ordnar sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!