måndag 16 april 2012

som ett ursketet äpple...

så känner jag mig nu... har ingen bättre beskrivning... även om den låter en smula burdus... passet gick superbra! Det där med Rammstein och ACDC kanske inte är så dumt ändå... deltagarna satt som ljus och tindrade! Jag kände mig som jultomten ungefär! Fast en något mer svettig sådan... och inte riktigt lika korpulent heller... helt klart ett pass jag tänker köra fler gånger!

Men sedan fick sig magkänslan en sån där rejäl törn... orka! Vad fan, hur svårt ska det vara att bete sig som folk om det bara är det du har rätt till att göra??? Jag behöver inte tre komplimanger på rad om du inte kan stå för dem! Mest trött blir jag nog på att jag lät mig tro en massa, att jag lät mig läsa in en massa som tydligen inte var mitt att läsa in... fastän det kändes som om man skrev mig det på näsan... orka! Skönt att veta att magkänslan finns där... trist att inse att den är helt jävla opålitlig och behöver GPS eftersom den är ute och cyklar något så till den milda grad...

Så jag tar min sarjade magkänsla och går och lägger mig nu... annars kommer det komma ett sånt där panikartat inlägg om hur jävla trött jag är på att det är såhär... varför det är så att "alla andra" och inte jag... om saker jag längtar efter och inte ser i framtiden längre, just nu... sådana inlägg är inte roliga att läsa... jag besparar dig dem!... god natt!


4 kommentarer:

  1. Men... :((( Va fan.....
    Men inte alla andra... Det är många som skulle vilja byta med dig på direkten!!

    KRAM!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, va faaan! =(
      De som vill det, byta alltså, borde man tipsa om att det inte är så jävla lattjo alls!

      KRAM!!

      Radera
  2. Jag tror nog att din magkänsla leder dig rätt. Men du kanske hade lite gaser i magen just då. Så därför gick du lite vilse.
    Sov gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för förtroendet hälsar magkänslan! Kanske va det så, kanske var det gaser, kanske var det de där shape-strumpbyxorna som helt stoppade blodflödet och satte magkänslan ur kurs...

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!