tisdag 17 april 2012

det händer inte ofta...

... att jag går på någon annans pass alltså... men idag, tisdag, med inte så grymt bra humör och inget planerat förutom ett möte jag ändå inte skulle hinna till så gick jag på ett spinningpass där jag själv inte var instruktören...  det är mycket intressant att göra så ibland... alltid kan man snappa upp något bra att inspireras av!

Allra bäst är kanske ändå att man får chans att fokusera på den egna känslan... men fan va jobbigt det är!!! Med en puls som far som en jojjo dessutom... höll på att bli tokig över att den hela tiden dimper ner på blått på activio-klockan... på riktigt! Fick ju köra med mjölksyramotstånd för att hålla den i chack!

Men detta var precis vad jag behövde idag... nä, mer tid för mig själv behöver jag inte... men att köra skiten ur kroppen... eller egentligen behövde jag kanske inte det heller direkt... men bra tror jag det var!


2 kommentarer:

  1. å jag går inte på ngt pass alls :) bara spatserar omkring i gymmet :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, men promenader är ju också en form av träning! =P

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!