söndag 1 april 2012

Det kostar på att ligga på topp

ja jädrar... trött som jag vet inte vad idag... har knappt gått upp... eller jo, det har jag, men mycket mer än så är det inte... tvättstugan har fått ett besök... thats all... och så har jag pratat med min bästa Storsockiplast också, DET var trevligt!

Fötterna ömmar, vaderna har träningsvärk och så även låren... det där med högklackat... fantastiskt! Huvudet ömmar också en del... men det beror nog inte på skorna... har nog druckit alldeles för lite vatten det sista dygnet är jag rädd... får ta och leta reda på ett par resorb...

Men åh va trevligt det var igår... det var liksom trevligt från att jag satt och sminkade mig och fixade håret tills dess att jag blev avsläppt här utanför av pappa inatt... ja, nästan hela tiden skall jag väl säga... den där 5minuters kampen med strumpbyxorna var ingen höjdpunkt i tillvaron... jävla hittepå! Men när de väl satt där de skulle så satt de bra!

Och håret blev jag så himla nöjd med!! Gjorde en ganska låg "bulle" med en liten "kanelsnäcka" ovanpå som dolde hårbandet... vet inte om bilden blev så bra, det var nästan lite för ljust kan jag tycka... och ser väldigt glansigt ut, men snyggt var det, iallafall om du frågar mig, som inte sett det på riktigt, bara genom speglar! Det är så roligt att sätta upp håret, särskilt när det blir bra!
Även sminkningen blev jag nöjd med! Ögonskuggor i ljusbeige, valnöt och guld + en jättegrön längs fransarna för att matcha klänningen... tadaaa!


Och jo, ja, klänningen är grön... till den hade jag svarta sandaletter och en svart lackväska... très chic!!6 kommentarer:

 1. Jag ger dig tio bloggar av tio möjliga! Jättefint alltihop!
  Nylonstrumpor är så luriga.

  SvaraRadera
 2. Så förbannat snygg kompis man har...
  Puss

  SvaraRadera
 3. Pinglig du är!! Själv är man kass på att sätta upp håret!

  SvaraRadera
 4. Så himla snyggt!! Du är en superstar!

  SvaraRadera
 5. Tack för alla fina kommentarer! Jag kände mig verkligen piffig!!! =)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!