lördag 14 april 2012

dålig timing...

... men jag kan inte låta bli att skriva just nu, även om jag borde ligga i sängen och sova för flera timmar sedan...planen var att gå hem vid ett... nu är klockan snart fyra... jo  men en akademisk kvart eller 16 har man väl hört om förr?!

Jag har inte så mycket att skriva egentligen, mer än att kvällen har varit ovanligt lyckad och jag nog är ganska så säker på att magkänslan får vara kvar där den är ett tag till... tack Malin för en jätterolig kväll!! Och P för det vita sminket på kinden och ögonfransarna.. inte ett dugg avslöjande!


Nu ska tösen sova... imorgon bitti är det pass... har nog aldrig varit såhär sent i säng inför ett pass dagen efter... kan bli hur spännande som helst! 

6 kommentarer:

  1. Vitt på kinden? Say what? Ha ha! ;-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, det lät ju inte alls bra... det ser jag ju nu... tänkte visst inte på det inatt... men det var smink på kinden, själva överförandet skedde väldigt öppet bland folk så det hade varit galet osmakligt om det vore något annat vitt! =P haha!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!