torsdag 19 april 2012

Kost och träning - dag 25

Maten...
Frukost - grekisk yoghurt, grädde och blåbär
Lunch -    tacosallad
Mellanmål -  Proteinbar  
Middag -  LCHF-knäcke med färskost, te 

inte så man hoppar högt av inspiration, men det är gott... jag är inte så vidare värst hungrig av mig just nu och äter bara det jag känner för... men idag innan passen kände jag verkligen att jag var tom på energi... då är det bra att det finns barer och shakes!

Dagens träning:
Morgonpromenad - 70min, 7km... riktigt härlig start, skön luft och bra tempo.
Core30 - vågade mig på att göra armhävningarna på knä med rak linje i kroppen idag och plankan på händerna... armen är trött, men det gjorde inte ont något vidare värst iallafall!
Cykel60 - galet, på många sätt... fick bita bort tröttheten... spinning fjärde dagen i rad, med nytt, "mer motstånd-tänk"... jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns!


Självklart är jag nöjd med en dag som denna... mycket träning och kanske lite för lite mat... men jag äter det jag förmår just nu... när tankarna flyger i huvudet så tar magen det sisådär... tyvärr ingår inte Mariekex i LCHF-diet... hade nog annars behövts lite sådant... det blev ju min räddning för två år sedan när jag hade känning av magkatarr sist...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!