fredag 6 april 2012

Det är viktigt att ha en strategi

japp... man  kan inte bara irra runt som en yr höna och inte veta vilket ben man ska stå på... det går faktiskt inte! Nu har jag lagt upp en plan... med alternativ... beroende på hur saker och ting utfaller... eller jag har nog fan inga alternativ... jo, det har jag ju... blir helt... måste nog skriva ner på en lista... jag älskar listor... insåg idag att jag har en lista som är lite sötare än alla andra... och den har jag inte ens skrivit själv!

sedan ska jag kanske ta och äta något också... vore väl bra! Vet bara inte vad... min kosthållning sket sig totalt i babords länspump idag... fika hos farmor och farfar... en hel drös olika sorters kakor... jag hade ätit en lowcarb-bar till lunch... ingen bra combo... den här tösen åt både bulle, muffins och kaka! Så duktig så!

Men nu har jag mest ont i magen... vet inte om det är magkänsla, lite lätt ångest över att saker mycket väl kan vara hönsgårdifierade (har hänt så många gånger förr) eller hunger... men jag är inte sugen på någonting... det är lite konstigt med mig, då, när jag inte är hungrig eller sugen på någonting tror jag allt som oftast att jag är på väg att bli magsjuk... men det tror jag inte att det är idag faktiskt... om jag nu inte har smittats av garderoben... men det verkar väl konstigt... inkubationstiden är väl längre än så???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!