torsdag 5 april 2012

Kost och träning - dag 11

Maten...
Frukost - Grädde, grekisk yoghurt, hallon 
Lunch -   Påsklunch (men strikt LCHF faktiskt! Inte så svårt till påsk ju!)
Mellanmål - grekisk yoghurt + hallon
Middag - Tacosallad
Snacks - fyra rutor mörk choklad... det är ju ändå skärtorsdag!

Vi har en jättetrevlig tradition på jobbet, att vi fixar påsklunch och alla äter tillsammans på kontoret! Ägg, sill,  lax, ostar, köttbullar och prinskorvar och lax/avocado-tårta, självklart har vi även bröd och kex, lite grönsaker osv. Men själv åt jag bara det där feta och proteinrika! Och inte en enda godisbit idag heller, fastän ägget växt sig ännu större över natten!

Dagens träning:
Core30 - älskar det här passet, det känns så mysigt och opretantiöst, alla kämpar på sin nivå och det är väldigt nyttigt och kravlöst men samtidigt stentufft för de små musklerna!
Cykel60 - alltid lika härligt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!