tisdag 24 april 2012

låtar till Hemsedal

Ja, förra året åkte den med, gitarren, i år blir det samma visa... fast fler visor... eller färre visor, mera fart och fläkt tror jag minsann... sitter och letar ackord och låtar till en bra blandning att ha med...

fick frågan om vilka som spelar på afterskin denna helgen... ska jag vara ärlig så har jag ingen aning... men jag gör det, spelar alltså, hellre än bra oftast, men de är ganska förlåtande... mycket förlåtande till och med... denna gången kan jag stämma gitarren själv... blir bättre stämning över lag då!

Hittade just denna favoriten till slagdänga:

en självklarhet såklart!!!

Har du några såna där favorit-afterski/beach-låtar att tipsa om... hojta till är du snäll! tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!