lördag 21 april 2012

Är det verkligen vettigt att låta mig ha headset?!

När framförhållningen inte funkar som den ska... när tänk först - prata sedan inte har någon som helst grogrund... när orden bara slinter ut som enorma klavertramp... då funderar jag på den detaljen... det händer ganska ofta... i torsdags var det inget undantag...

Idag klarade jag mig även från att säga någon sån där jubeldum kommentar dock, men i torsdags, då gjorde jag det inte... klarade mig alltså... då stod jag, innan passet, längst bak i salen och inväntade de sista minuterna innan passet skulle börja... med headsetet på så jag fick den brillianta idén att småsnacka lite... frågade om det var någon som var där för första gången, hur alla mådde osv. och sedan säger jag, fortfarande i headsetet... "ja, jag tänkte av vi lika gärna kan ta lite av det där försnacket såhär bakifrån!"

joråsåatte... headset någon?! Det går så bra så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!