onsdag 11 april 2012

Men va sur då!

Ja inte du alltså, utan jag... har tålamod som en trött ettåring i väntan på välling... har nästan fått hålla mig ifrån folk hela dan för att jag går igång på två röda... inte alls sådan jag vill vara... men sådan måste man kanske vara ibland också... sådana dagar har jag lite svårt att veta vad jag ska delge dig... vill ju inte att du ska behöva ta min skit liksom, det får du ju ibland ändå!

Sådana dagar är det en skänk från ovan att man har pass... ja, för när man har pass då blir man glad, det räcker med att se anläggningen så får jag energi för att jag vet vad som väntar mig... det är underbart! Att få gå in i salen och liksom bara köra skiten ur sig själv och alla deltagare, bara vara här och nu ett tag... en helt fantastisk känsla!

Det där tålamodet jag inte har får jag tydligen se till att ha ett tag till... strategier... plateplier... skit, piss och mögel är vad det är! Upp som en sol - ner som en pannkaka! fick en helt egen krok att hänga upp sig på i min värld kan jag meddela... och så vill jag inte ha det!

hur har du det?!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!