tisdag 3 april 2012

tösen fryser...

Värsta ruggugglan känner jag mig som... orkar och vill inte bli sjuk nu... det har ju gått så bra hittills... har ju en massa roliga pass att se fram emot i veckan... och en stundande påskhelg att slappa skiten ur... ska man slappa skiten ur något (samt kanske måla lite) så vill man ju vara frisk!

Sedan är det ju inte värre med mig än att jag fryser lite och känner mig lite hängig... kan lika gärna vara att jag borde ta på mig en tröja...

ikväll ska jag försöka mig på att plantera om mina pelargoner och orkidéer... har köpt jord och lecakulor och ja, sån där orkidéemull till dem... känsliga rackare de där!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du håller dig frisk.
    Och att jag gör det med. Inget slappande för min del. I påsk har mitt gym massa roliga pass! Typ Body Attack och "påskäggspass" (vad det nu innebär. Den som lever får se). :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du håller dig frisk du med! I mitt fall var det nog bara en släng av inbillning! Alla mina pass i helgen ligger kvar så det är bara att köra! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!