tisdag 10 april 2012

kost och träning - påskhelgen

ja jösses, vad ska man säga... det gick inte käpprätt åt helvete... det kan man ju vara glad för! Cykelpass tre dagar av fyra måste ju ändå räknas som okej... och jo, någon godisbit slank väl ner... men inte alldeles för många...maten höll sig nästan till LCHF... nästan... det är nära... inte så det skjuts harar men ändå... man får va glad för det lilla.

Idag börjar vi på ny kula igen... eller ny och ny... den gamla kulan är inget jag vill förkasta faktiskt... så nu fortsätter jag på samma gamla kula... fast med lite mer rediga tag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!