fredag 6 april 2012

städa, städa varje freda osså varje juuuul.... de' tycker ja' e' kuuul!

...eller städa och städa... men jag har sorterat lite i en garderob faktiskt... låtit en hel byrålåda få fyllas med stickade tröjor istället för att det ligger en massa bröte i lådan och garderobshyllan kör någon automatisk avhämtningsvariant genom att spy ut hälften av innehållet på golvet nedanför garderoben varje gång man vågar öppna dörren...

jag är inte den mest välorganiserade när det kommer till garderober... heller... borde egentligen ta fram en stor, svart sopsäck och sortera, rensa, kasta och skänka... det är vad jag borde göra... men det är inte en av mina starka sidor heller... när man börjar tänka efter så är det inte många sidor hos mig som är direkt starka... det är därför eftertänksamhet inte är en av dem heller kanske... starka alltså!? Vem vet?

nä, men om man skulle våga sig på nästa hylla?!

1 kommentar:

  1. Det låter som att jag får rycka ut snart....eller?

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!