onsdag 25 april 2012

utan anmärkning

på bilen alltså... bilbesiktningen gick smärtfritt... tro f-n det efter den senaste servicen! I övrigt tycker jag mig ha en del att anmärka på, livet, kärleken... osv... hade vi inte ett snack du och jag i början av året, 2012... Inte så att jag vill klaga men jag undrar lite hur du uppfattar det hela?! Hur tycker du att du har levererat?! Är det verkligen meningen att hindren skall vara så stora? Skall man behöva slåss för allt man vill ha? Tycker du kan ta och fundera lite på det och återkomma till mig när du har ett bra svar på det! (2012 alltså, inte alla ni andra! har du bra svar att ge så visst, kommentarsfältet är all yours, men det är inget krav!)

vet inte vad det är med denna dagen... somnade strax efter två i natt... fastnade med gitarren i vinkelvolten... det kan ha en viss inverkan på hur det känns idag, det kan till och med jag förstå... vaknade 05:40, somnade om och vaknade sedan 25min senare och insåg att jag första gången hade vaknat av ett sms som jag skulle svarat på... powerwalk eller ej... jag tog en chansning och svarade den där ackademiska kvarten ++ senare... och ta mig tusan, K va på!

Så ut och traska i regnet (ja, det kom när jag klev utanför dörren) i en knapp timme... trevligt och go start på dagen helt klart... men jag inser att jag är helt förvirrad... får liksom inte ihop saker... fine att det snurrar en del saker i huvudet... fine att det tar en del kapacitet... men på det här viset?!

Och fick jag packat igår??? Nä, inte så mycket alls faktiskt... men jag hinner det imorgon... det och handla hinner jag imorgon... handla, packa och en lång morgonpromenad hinner jag imorgon innan bussen går mot Hemsedal... längtar massor... med lite skräckblandad förtjusning sådär... snowboarden ska ju få sig en omgång igen... eller ja, jag ska få mig en omgång igen... denna gången utan att bryta något tänker jag!


Snowboard novis 2011... gissar att det kommer se ut på samma sätt iår igen
fast fler gånger...


1 kommentar:

  1. Hinder får man nog räkna med lite till mans, men de ska ju inte vara jättemånga och mastodonthöga. Då har du rätt att ifrågasätta!

    Kram!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!