torsdag 31 mars 2011

rörd men glad ändå!

precis så känns det i huvudet... jag har haft en smått stressig dag... inför en resa är det alltid en del som ska fixas... denna gången är det två resor att fixa inför... vi är två som åker till Indien och sedan åker två andra kollegor till Kina i nästa vecka... jag vet inte riktigt hur jag ska hinna... men det löser sig säkert... förlitar mig på att det dimper ner ett par tre arton extra timmar imorgon vid lunch! men strunt samma, det är morgondagens problem... till för att lösas då!

Idag, har jag haft två galet skojiga pass på Sportlife i Nödinge... men när man möblerar om i en sal så cyklarna står åt ett annat håll, och podiet numera befinner sig dit cyklarna är vända (blir så mycket enklare att instruera då) och stereon är på andra sidan om instruktörscykeln än vad fröken här är van vid + att jag tog fel version av cykelpasset... då blir det en smula stimmigt i huvudet... särskilt som jag pressat kropp och knopp till galna upptåg på coren innan... det är tur att jag har så grymma deltagare och att man har koll på låtarna och passet även fast det inte blir det man hade tänkt sig... sa en massa tokigheter... bla. "känn sadeln över fötterna"... vet inte riktigt vart jag ville komma med just det... fast förra torsdagen sa jag ju att "det är när jag är tyst som jag tänker"... DET är mer självmål... om det nu finns grader i helvetet... mitt helvete verkar ganska trivsamt ändå tycker jag!

Insåg idag att det nu kommer att dröja nästan två veckor tills jag ska köra pass igen... hatar den känslan... jo, jag vet att hata är ett starkt ord, men jag gör verkligen det... eftersom jag fullkomligt älskar att instruera så hatar jag ju att inte få göra det! och idag grät jag en sväng också, mitt under passet, när deltagarna sjöng högt och fint till Miss Li's Bababa... sån är jag!

Sedan sa jag till på skarpen i återhämtningen och bad alla att ha sinnesro nog att ´hålla fokus hela stretchen ut, tills vi är klara eftersom det inte bara är de själva som går miste om en viktig del i träningen när de börjar gå och hämta papper, torkar av cykeln, pratar etc. det stör alla andra i salen också, och jag som ska hålla i alla trådar får ett litet smärre helsike att göra allt jag säger spegelvänt, förklara pedagogiskt och förståeligt osv. Skämdes lite för att jag kanske tog i lite för hårt, men stretchen va tokfokus och samlad och många kom fram efteråt och tackade för att jag hade sagt just det. Det lönar sig att vara hård men rättvis alltså!!!

Dagens fem bästa för Nina (31/3-11)
 1. passet med visum hann tillbaks i tid (hade ju varit snopet om vi inte hade hunnit få dem tills på lördag liksom!)
 2. jag fick ett fint mail (eller en skriftlig bekräftan =D, tack!)av en deltagare idag, som fick mig att tänka efter och jo, jag är glad, oftast iallafall!
 3. jag ska inte dansa on my own på festival i sommar, jag ska dansa med ett gött gäng!!! <3
 4. jag slängde in en extra armhävning i coren idag och trots att jag körde igår också så kändes det inte så tokigt ändå!
 5. bästa deltagarna på spinningen fick mig att verkligen sväva fram idag
känner att jag nog får ta en dagens lista också... japp, så får det bli! Håll i håret!

dagens låt: Miss Li - Ba ba ba
dagens dusch: två... en vakna-dusch och en efter-passen-dusch
dagens frisyr: den numera klassiska Lilla-My-knuten (fast idag tog jag mig tid att blåsa håret lite... så en deluxe variant!
dagens smink: nope, zero, nada, nothing... finns inte tid om man vill snooza extra
dagens klädsel: raw jeans, svart långärmad t-shirt, mintgrön glest stickad tröja
dagens planer: jobba jobbet, köra pass, diska, sy upp klänning... check, check, ?, ? =D
dagens vill ha: torsdagsmys
dagens saknad: det gör jag alltid, men mindre kanske just idag?!
dagens drog: endorfiner :-)
dagens träning: S-core45 och Cykel60 + mental träning i att allt inte måste vara som det alltid är... jobbigast av de tre!
dagens måste: somna tidigare... resten av måstena struntar jag i nu efter en riktigt produktiv dag!
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso och apelsin... Swebar Lemon... kvarg och hallon
dagens mående: okrossbar! (det som inte dödar det härdar... kan det vara så att jag snart härdat klart??)


 och när man gottat sig klart åt denna energibomb så kan man skratta sig trött åt/med dessa två små sötingar... cirkulerar flitigt på facebook just nu... du kanske har sett den tidigare... om inte... skratta, njut och önska du förstod vad de pratar om!


jag tänker direkt att de skulle passa som instruktörer... vad tror du?! kan tänka mig att det är lite såhär folk upplever mig under ett pass... en massa ljud, lite vift hit och dit... am I close??? =D

och när jag ändå har dig på tråden... förutom att självklart lämna ett litet avtryck i form av en kommentar... det skulle göra mig så glad (men känn ingen press) så vill jag ju självklart att du funderar på den där låten som man absolut skulle vilja tralla med till vid lägerelden där någon tagit fram gitarren, den där kvällen i sommar... det är inte så långt kvar nu och listan här bredvid behöver fyllas på! Ta ditt ansvar vet ja! Kom med förslag! =D Men som sagt, ingen press, bara lite! =D

10 kommentarer:

 1. Well...Tralla vid lägereld är inget jag gör jätteofta... Ungefär lika sällan som jag besöker en träningscykel (Shit, vad jag är avis på dina endorfiner!) men jag kan väl bidra med "Det går en vind över vindens ängar..." lite finstämt och somrigt, sådär... Eller är det tantvarning på den..?

  Kram på sig!

  SvaraRadera
 2. Madeleine - det gör inte jag heller... men jag vill, och det vore ju trist att sitta där och tralla utan att veta vad man ska tralla till! Du kan få några endorfiner av mig, eller så besöker du ett gym och kör ett pass! Det är inte alls tantvarning på den! Håkan Hellström har ju gjort en jättefin version på just den, dessutom!!! Den åker in på listan direkt! TACK!!! kram på sig med!!! =)

  SvaraRadera
 3. John Denvers Country roads kanske det är tantvarning på. Eller så hyser man nån slags hatkärlek till den. Har ju hört den förut om man säger så... Men den går att göra finstämd och härlig vid lägerelden/A-K

  SvaraRadera
 4. Du kan väl ta med Dej gitarren när vi åker till Dalarna så kan vi tralla om kvällarna även om vi inte har nå´n lägereld :-)! Kram <3

  SvaraRadera
 5. A-K - Ja, den är ju jättefin!!! Jag älskar den! Ingen tantvarning här inte!!! eller??? :-) kram

  Mamma - absolut! Det behöver ju inte vara lägereld, men pappa får hemskt gärna låta bli att försöka visa mig hur man spelar elgitarr samtidigt... med betoning på visa... :-) påminn mig! kram

  SvaraRadera
 6. Behöver lite betänketid till lägereldslåtarlistaförslag.
  Jag säjer som jag tidigare sagt; vilken energi du har!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Åh, vad jag önskar att jag hade din energi! Träning är helt klart energihöjande, hoppas jag kan komma igång igen nästa vecka. Ryggskottet har lagt sig så nu nu kanske jag kan få lite ny energi. Skrattade gott åt småtrollen, härlig diskussion. Hittade dig genom Ulrika och det är jag glad för då du gjorde min dag mycket gladare. Ha en härlig resa och önskar dig en bra fredag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Vilken festival är siktet inställt på?

  SvaraRadera
 9. Pernilla - Peace and Love i Borlänge! (tänkte ta med mig morfars knätofsfolkdräkt så jag smälter in!) =)

  SvaraRadera
 10. Bomsickabom - du får tänka så länge du vill! =D Lilly kanske har något bra förslag! Alla ska ju kunna vara med och hon verkar kunna många sånger! Stor kram!

  Mia - Välkommen! Hoppasm verkligen ryggskottet ger sig så du får börjat träna igen! träning är ju det bästa som finns! Men jag förstår inte var alla får det ifrån, att jag har så mycket energi! Jag som är trött mest hela tiden! Och jag är ju så glad att jag har funnit Ulrika!!!Då har vi minst en gemensam nämnare där! =D Hon är ju helt fantastisk! hoppas du kikar in här lite titt som tätt... tyvärr blir det nog en pause nu i en vecka from imorgon då jag åker till indien, men sedan är jag tillbaka! =D välkommen åter! KRAM

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!