söndag 6 mars 2011

på riktigt?!!

... ett inlägg med flera topics... eller "ta tre - betala för en"

1. kan man verkligen vara såhär trött... jo, uppenbarligen... jag tror inte ens jag orkar sova just nu... men tur är väl det eftersom jag va dum  nog och slängde in två maskiner tvätt när jag kom hem för knappt en timme sedan... gissar att mina grannar inte skulle uppskatta min iofs rena, men blöta, tvätt i maskinerna... F-N... hur tänkte jag där... har inte denna arma kropp jobbat nog denna helg??? Varför kollade jag inte om det fanns en senare tvätttid, typ imorgon... nä, men vi kör totalt tre timmar spinning, flyttar cyklar i två, fixar och donar, råddar och bakar bullar tills nybakade kanelbullar är en doft som klöker en långt bak i gommen... fast ändå va jag tvungen att smaka... är så trött på natten att de fem timmar som man skulle kunnat få sova bara blev knappt fyra... men det är väl lördag idag??? Söndag imorgon, jag har en dag denna veckan att bara kollapsa på??? Nähe?! men... men... men??? jag viiiiill ju det!!! (inspirerat från ett barn på Maxi ikväll... va ju självklart tvungen att handla också!)

2. Kan man ha såhär grymma deltagare?!?!! Är de sanna??? Va har, som du säkert redan läst (iallafall om du läst tidigare inlägg här... förlåt att jag tjatat... ska sluta nu... efter detta... men det har tagit upp mycket tanke... blir så då) kört ett spinningpass på gymmet inspirerat av Vasaloppet... fyra timmar cykling (eller 3:45 blev det ju idag eftersom de va galet snabba!) Starten går samtidigt som starten i Sälen, målgång samtidigt som målgång i Mora, vi följer banprofilen (så gott det går) visar loppet på storbild bredvid instruktörerna, har kranskulla och kransmas. I år va Erik och jag detta tillsammans, dansade schottis (?????????) in med kransarna... Erik i min morfars folkdräkt och jag i mina föräldrars snälla grannes dräkt (min är ju inte direkt klar... det blir så uppseendeväckande om man bara har på sig ärmarna till särken liksom)

Till detta spektakel har vi 60deltagare.60 deltagare som väljer att sitta och cykla som galningar i fyra timmar och som sedan lämnar stället med stora leendet i hela ansiktet! (det innebär att vi får låna cyklar från ett av kedjas närliggande gym, dessa ska flyttas, både fram och tillbaka... väger en del, tar ett tag... därav topic nr.1) 60 deltagare som är så galet taggade, peppade och endorfinstinna så det är helt omöjligt att inte bara älska dem! Sjukt bra jobbat och jag är så galet imponerad!!!

3. det här med smörgåstårta... vad är hypen liksom??? Åkte hem till mina föräldrar efter att vi hade röjt klart på gymmet, hade lånat en massa saker av dem för dagen som det va lika bra att lämna tillbaks direkt (saker blir ju lätt stående annars). Fick smörgåstårta som farmor och farfar hade haft med sig till dem igår... jag förstår verkligen inte grejen... vitt bröd, en massa majonäs, räkor och annat bös... lite dill på toppen och... voila!!!... du har en anrättning som anses vara fest! Eller iallafall ansågs... eller, fast , eh jag vet inte, det verkar ju som att folk har detta fortfarande, det säljs ju jättemycket! Denna va absolut inte någon dålig variant heller, mycket fina räkor och gojs... men jag förstår ändå inte hypen... har aldrig gjort, kommer aldrig att göra... Varför väljer man att servera smörgåstårta på kalas??? Är det bara för att det är enkelt??? Men det kan vara så att min oförståelse hänger ihop med de två punkterna ovan... fast nä... eller... eh... jag vet inte... konstig mat...

Nämen om man skulle ta och rulla ner för trapporna och hämta den där tvätten... grannarna skulle säkert inte bli sura om jág låg hopkurad under bänken i tvättstugan på all  min blöta tvätt... så länge den inte ligger kvar i maskinerna och de behöver ta tag i den... Rullningen är antagligen inte helt omöjligt efter denna veckas kosthållning... kanelbullar är ju också föda... för jo, Catrine, det va så att jag åt kanske några för många... men inte alla... men ändå så att jag tänkte att jag lika gärna kunde bara en sats till... men när jag ändå höll på så blev det två omgångar... Nu blir det skärpning framöver! tror jag... men fortfarande inget godis iallafall... DET är jag nöjd med!!!

may the force be with you... min har flytt sin kos tror jag å det bestämdaste!

4 kommentarer:

  1. Åh, jäääklar vad du har varit flitig!!
    Du kan verkligen ge dig själv en klapp på axeln och vara nöjd.
    Och vad fasiken spelar ett par kanelbullar i magen för roll... Det var du bestämt värd!
    Sov så gott. Du kommer säkert att att snarka...
    :D
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Faaaaaaaaaaaaaan vad jag också vill cykla och träffa en kranskulla!!! Det låter riktigt kul! Istället har jag krattat löv

    ps, gillar inte smörgåstårta nå värst mycke heller....

    kram

    SvaraRadera
  3. Ja, vad skall man säja? Vilken energikick jag får när jag läser!
    Förstår att du känner dej trött!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Du var värd varenda lite bulle du provsmakade!

    Och nej, smörgåstårta är ingen festmat. Tror det är som du säger, det är enkelt och man får folk mätta på ingen ansträngning (om man inte varit duktig och gjort den själv, men då försvinner ju enkelheten och därmed hela vitsen med smörgåstårta). Och för den som inte äter kolhydrater är ännu tråkigare, det blir bara en massa majonäs, räkor och annat bös kvar in nån sorts röra.

    Våga vägra smörgåstårta alltså :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!