torsdag 10 mars 2011

om jag va du och du va ja', då skulle du mina stövlar ha!

Tänkte att du ville veta! =D

Men idag hade man verkligen behövt riktigt goa allväderstövlar eller något sånt! Själv fick jag på mig mina svarta stövletter men trots att jag använt dem hela vintern så känns de för kalla, för fjuttiga och dåligt rustade mot snö/regn-rusket... hur gick det till? Hur kommer det sig att jag helt plötsligt fryser mer nu än vad jag gjorde för ett par veckor sedan när det kallt på riktigt? Hur kommer det sig att jag bara för att det kom lite snö igår tyckte att det va lite olustigt att köra... pga vinterväglag... vi har ju faktiskt haft värre väglag än detta... för inte sååå många dagar sedan... Hur snabbt ställde jag om till vår egentligen??? helt klart gick det för fort iallafall... för här utanför snö-regnar det på tvären, ni vet så där så om man går utomhus så snö-regnar det in i örat, inte PÅ örat utan rakt in i... brrrr.... vansinnigt otrivsamt!

Sån här vinter ville jag ju inte ha... det fick gärna vara som på jul... så hade det kunnat få vara hela halva mars ut... sedan kunde det spöregna ett par dagar så snön försvann och så kunde våren komma... SÅ tänkte jag mig scenariot... men den som bestämde valde att inte lyssna uppenbarligen!

Bilden är tagen på julafton 2010 hemma hos mina föräldrar, jättemörkt, galet kallt och massor med snö... men lika vackert och mysigt som allt det mörka, kalla och snöiga tillsammans också...och jättevitt och ljust på dagarna när solen sken!!!

Insåg just hur gott det är att ha två årstider att längta till... sommar OCH vinter... jag har alltid bara längtat efter sol och värme, men i år älskar jag vintern... konstigt hur det kan förändras så! Fast alla årstider har ju sin charm... har lite svårt att se charmen med just den fasen vi är i idag!

Bara att härda ut, kura i soffan och mysa... snart, mycket snart står våren för dörren! =D


4 kommentarer:

  1. Visst har årstiden sin charm men det hade inte gjort om sommaren var lite varmare och längre.
    Kram

    SvaraRadera
  2. det är detta som är vår, lite så där varannandagsväder.
    men rätt som det är kommer den där sköna värmen och helt plötsligt har trädens löv spruckit ut, och du kommer ha glömt att det kan snöregna på tvären.
    snart, jättesnart!
    kram

    SvaraRadera
  3. VIllhavårvillhavårvillhavår!!!
    Go´tur till Strömstad, medans vi väntar på våren!
    Kram :D

    SvaraRadera
  4. Petra - Absolut, varje årstid har sina fördelar, jag hade inte velat vara utan en enda av dem... men som du säger, sommaren kunde få vara liiite längre, och mera jämnvarm! :-) kram

    Bom sicka bom - Lovar du?!? :-) jag tror dig! Ja, kunde jag glömma vintern sååå fort som nu så lär jag ju kunna göra det igen iofs... håller tummarna för nästa vecka någon gång! :-) kram

    Madeleine - ja man får underhålla sig i väntan! kram :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!