fredag 4 mars 2011

dagens praktiska tips aka husmorstips på 2000-talet

Om man, som jag, ätit liiiiite fel i veckan.... (måste baka mer bullar i helgen... sedan säger jag inte mer) eller ganska mycket fel faktiskt... lika bra att erkänna... och ska kränga på sig ett par jeans på fredag morgon (eller vilken morgon som helst, detta tips/erkännande funkar alla veckans dagar) som är marginellt tighta i vanliga fall... i dagens fall en aningens tightare... så kan det vara bra med följande jeansen-ska-på-och-sitta behagligt-stretch... mest stretch för jeansen... en smula även för höftböjaren (det får man som en bonus alltså!)

Åt ena hållet:
Och åt andra hållet:

Som du förstår är det inte utan att man nästan känner sig för graciös, snygg och fantastisk för omvärlden att smälta just i dessa ögonblick... därför är jag så generös och delger er detta... känner du igen tröjan?? Det beror på att jag hade den en annan gång när jag gjorde min första "dagens"... den är galet käck att ta till när fantasin och garderoben är lika begränsade... händer faktiskt oftare än jag kanske egentligen tycker är okej... borde nog se över garderoben... men det är ett helt annat inlägg!

Love!

13 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha
  Du är underbar!!!!

  tack för den fina kommentaren hos mig

  Jag har pms och bloggvägrar lite...därför få inlägg idag
  :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Petra - varsågod! Man kan aldrig veta för mycket tänkte jag... =D Kram!

  Anne - förlåt att jag stressar sådär... du får självklart vägra, om du vill... men då kan du se mig som den mentala sparken i baken (next to the snus?):-)Ser du föresten här mina gigantiska vader jämfört med längden på mina ben (en garderob är 50cm djup?) och låren ska vi ju inte prata om... så vi hoppar den biten... tror nästan det är så att jag väljer tvärrandigt för att bredda överkroppen så att benen ser smalare ut... knepigt det där! =D kram!

  SvaraRadera
 3. Åh... Fattar precis.. Det där händer alltid med mina kanelbullar! Och jag är inte hälften så smidig som du...
  Trevlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Har du, eller har du inte ätit upp alla bullarna?

  SvaraRadera
 5. Madeleine - det är knepigt det där... Hur en påse bullar helt plötsligt bara är en påse... Hade jag ätit samma mängd av vad som helst annat hade jag ju sprängts!!! Smidig??? Jag??? Nä... Iallafall inte längre! :-) Kram!!!

  Malla - ja ibland får man sina snilleblixtar!! Händer inte för ofta så man får passa på!! :-)

  Bom sicka bom - sååå galen är jag inte!!! Har inte ätit 130 bullar sen i lördags... Men kanske 20%... det är ganska galet många det också... Inte konstigt att jag får stretcha jeansen... Och inte är sugen på godis... Kram söta du!!!

  SvaraRadera
 6. Alltså, mitt tips är att köpa större byxor. :D

  SvaraRadera
 7. Se över min garderob ska jag också göra, snart. Helst innan jag börjar på nya jobbet.

  SvaraRadera
 8. Fru Gårman - bra tanke där, borde kanske använt mina "tjockis-jeans" igår istället... för tillfällen som detta... fast det gick bra sedan, när jag hade fått stretchat! Sen kanske jag ska försöka undvika en massa bullar också... kan ju vara en bra start! =D

  Stort och smått - haha, ja det är bra att göra ibland... igårkväll, när jag gjorde mig iordning för middag med familjen så fick jag rivit ut ALLT ur garderoben på jakt efter ett plagg... fast min metod va inte så effektiv... allt hamnade ju i en hög på golvet och där är det kanske faktiskt ännnu svårare att hitta det man söker... särskilt som min garderob är full med saker som jag inte använder... en rensning vore på sin plats! =)

  SvaraRadera
 9. Känner igen det där. Utövar samma övning varje gång jag tvättat. Man kaske ska sluta med det?

  SvaraRadera
 10. haha, fast det verkar väl lite äkligt... när det finns så bra stretch att ta till!?! Men så va det säkert... det var ett par helt nytvättade jeans... inte alls pga. överkonsumption av kanelbullar! (och nu bakas det nya!) =D

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!