söndag 13 mars 2011

att inte riktigt räcka till

en oerhört jobbig känsla allt som oftast... idag är det, som tur är, inget oväntat som inträffat, eller direkt jobbigt heller eftersom jag både har sykunskaper och symaskin... köpte en långklänning idag på H&M, minst sagt ett spontanköp...

Fia och jag tog svängen om Nordby Shoppingcenter efter att ha städat klart i stugan och packat in allt i den lilla minin... (liten bil, mycket packning = trångt men hjärtligt! och då väljer vi att åka till ett av nordens största shoppingcentrum också, så man kanske kunde knö in lite mer saker)... Inte helt oväntat en massa norrmän överallt i detta otroliga komplex... trodde man att man hade sett en stor godisbutik igår så fick man revidera den åsikten när man helt plötsligt befann sig i en butik på 2500m2 med godis och läsk... läsk och godis... godis och läsk... i långa baner, stora högar, stapelvis... och gick man en trappa upp fanns det ett himmelrike för proteinshakes och kosttillskott... i samma butikslokal, typ, fast på två olika våningar... svårt att ta fel?? Jo, jag hade nog kunnat ha det en dålig, eller bra, dag! Men efter gårkvällens godisförbudshaveri och vetskapen om att det fanns en hel påse godis i bilen så va det inte svårt att avstå!

Skuttade in på H&M istället och sladdade förbi en klänning jag va tvungen att ha... tror den kan bli superduper till sommaren. OM jag växer 15cm på längden eller kortar av den... hur lång ska man vara egentligen??? Jag har alltid tyckt att jag va ganska lagom lång, så jag når ner till golvet känns lagom... men nu vet jag inte... (tydligen är jag för lång för att få med både fötter och huvud i samma bild iallafall så ni får nöja er med det mest väsentliga idag!!!)

Men visst är den fin? Jag älskar mönstret och vidden och mönstret igen... och det faktum att man inte behöver hålla in magen eller behöver bh i den... kan komma att bli en favorit i sommar, helt klart!

6 kommentarer:

 1. Jättefin klänning men är den inte lite för kort? :-))

  SvaraRadera
 2. Den blir skitsnygg när du kapat den nån decimeter!

  SvaraRadera
 3. Jättesöt klänning, skaffa bara ett par ordentliga platådojjor!!! Älskar klänningar som man slipper hålla in magen i och BH-löst.... nja... får nog beställa tid hos dr.plastik isf.. =)

  SvaraRadera
 4. Petra - haha, kanske en smula!
  Ting - ja, vad ska man göra av tyget som blev över då?? En scrunchy?? =D
  Emma - välkommen (tror jag, eller har jag missat något?) får ha styltor om det ska funka!!! =D

  SvaraRadera
 5. Hm... har för mig att jag kommenterat förut, men jag har ju även lyckats missa tryck på skicka kommentar några gånger förut (inbillar mig ibland med att det räcker med att välja profil....)
  Men tackar, tackar!!

  SvaraRadera
 6. Emma!!! Hej! jag kunde inte riktigt komma på vilken Emma som va du, men det är ju DU! Trivsamt att du hittat hit!!! haha, den har man gjort några gånger ja... jag brukar bli riktigt j-la trött på mig själv när jag inser det... särskilt om man skrivit något sånt där långt och underfundigt som man inte kan rekonstruera... men nu vet jag och du får låta bli att missa "skicka kommentar"-knappen framöver! kram på dig!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!