lördag 12 mars 2011

Måste erkänna

Pressen blev för stor... Det blev för spännande i poängdelen... Tog till det starkaste jag vet... Godisskålen står nu i mitt knä... En del av innehållet ligger gott i magen... Jag okynnesåt ju ändå en massa annat, tänkte jag, tog tag i skålen och tänker eventuellt inte släppa taget om den på ett tag...

Sedan kan tant även meddela att, för er som inte redan vet så är Eric Saade något av det sötaste som går i ett par skor... Kan ha varit han som fick igång mitt sockersug... Men jag är inte tantsjuk, nä inte alls!!!

2 kommentarer:

 1. Ha ha.. Jag har också intagit en godisskål! :)

  SvaraRadera
 2. Erik Saade :-)
  Tantmums!!!!

  Kam från Ångesttanten
  Mår som en skit idag
  Blev lite gladare av ditt inlägg dock!
  :-)

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!