måndag 14 mars 2011

grannsämja

fasiken va mina grannar måste ÄLSKA mig just nu... har just stängt av dammsugaren... jo, så snäll är jag att jag väljer att dammsuga halv elva på kvällen... i ett trähus från 50-talet eller så... du förstår ju själv... det är ganska lyhört... men det va faktiskt inte så att jag valde på pin ki... jag fick inte tummen ur förrän nyss... har världens längsta startsträcka när det kommer till städning och ändå går det på bara några minuter. Har man liten lägenhet så har man liksom! Den är så liten så att när man väl är igång och städar så städar man både kök, vardagsrum, hall, sovrum och toalett på en och samma gång... torkar lite här, skurar lite där, dammar och fejjar lite överallt... dammsuga *wroooom* och så är det färdigt sedan! borde såklart torkat golven också, men någon måtta får det vara!!

NU bums i säng med sig! Imorgon ska jag till Borås och gå på föreläsningar för den där kursen jag läser på distans... hade helt glömt av det så det kom som en smärre chock när Anna talade om det för mig imorse... föreläsningar HELA dan... hur ska jag orka hålla mig vaken??? Om det tvistar de lärde... som man säger... och det kan de få göra hur länge de vill... bara de låter mig sova!

Som den obstinata tonåring jag är ska jag nog först se om gitarren vill leka lite... kan ju vara så att någon lagt ut ackorden till Pernilla Anderssons Desperados på nätet... eller om jag får "nöja" mig med hennes "Johnny Cash och Nina P"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!