torsdag 17 mars 2011

grupprabatt?

tänkte på en sak... jo, det är faktiskt sant!!! det händer ibland... inte för ofta... inte för sällan... jag tror det är alldeles lagom faktiskt! Vid en stund av svaghet igår råkade ju jag erkänna att jag har galet dålig karaktär... lagom låg enligt många av er... jag tror kanske vi alla skulle behöva läggas in på the Betty Crocker Clinic... och tänkte att då kunde vi ju kanske få grupprabatt!

Vore väl trivsamt... som en bloggträff med ett ytterligare syfte liksom... eller så struntar vi i det hel och hållet, fortsätter äta choklad och onyttigheter som om det inte fanns någon dag efter imorgon och har något att skriva om!

och för att röra om ännu mer i grytan så gillar jag egentligen inte choklad sådär vidare värst mycket... jag äter det bara för att det finns... så galet onödigt! favoritgodiset är Jelly Belly Beans... vilket är ditt?

bild lånad av newsalertstoday.com

bild lånad av gradpartyblog.com


5 kommentarer:

 1. Chokladpraliner med något gott gojs inuti tycker jag är görgott! Och tryffel förstås, och punchpraliner,maritzastången med god marmelad inuti, kanadensare,god mjukseg hemlagad kola, fast det brukar bli ganska dyrt eftersom plomberna ryker och tandläkarn ska ha betalt! Nej nu vattnas det i munnen och jag blir så himla godissugen..... Kram

  SvaraRadera
 2. herregud, det är ju inte konstigt att jag är som jag är... ska jag boka in oss på betty crocker direkt? Vi kanske kan åka förbi där på väg till Dalarna?! kram

  SvaraRadera
 3. Åh, godis! Jelly beans... en del supergoda, en del superäckliga.

  Sv: Förslitningsskador, i armbågen, eller vad? Jag blir lite nyfiken och orolig, bör jag bli det?

  SvaraRadera
 4. Stort och smått... ja de riktiga ska det vara... de där man verkligen känner smaken av allt gott man kan tänka sig... har faktiskt inte hittat någon smak jag inte tycker om! Synd att de är hiskerligt dyra bara... eller tur!!

  Jo, det kan man få, eftersom det är ett så omfattande program och man kör så många upprepningar med ganska mycket vikt, men då mest stora muskelgrupper så är det inte alls ovanligt att man får kännigar av BP. Där menar jag att riktig styrketräning är bättre, för då gör man det som passar specifikt för din kropp... Men så länge det känns bra och du är medveten om armbågen så ska du självklart fortsätta! Inte meningen att grusa dina träningsplaner!!! ha en bra fredag! kram!

  SvaraRadera
 5. Tack snälla för svar! Uppskattas verkligen!
  Jo, jag tar det lugnt lugnt lugnt nu. Jag hade 2 kg i var ände av stången. Inte särskilt mycket. Ändå träningsvärk!!!
  Jag ska nog testa att köra lite styrketräning också, armen ska nog fixa det.
  Trevlig kväll!
  Kram!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!