onsdag 30 mars 2011

Choklad, en kram och en galet bra låt!

 jag va på galet grinigt humör idag... fick tips av fina Diana att jag skulle se till att få mig en kram och choklad... sagt och gjort... när jag kom till gymmet snodde jag en kram av Fias lillebror, ba ba baaaa, och efter två skojsiga pass köpte jag mig en swebar jordgubb... sedan när jag kom ut till det andra gymmet för att hämta koreografikit insåg jag att de hade min favoritsmak på swebar där... lakrits... så jag unnade mig en till... det är DÄRFÖR jag egentligen inte får lov att äta sådana för mig själv...


bilder lånade av Dahlblads.se

vet inte om det va samtalet om Hemsedal och livet med Jennie på väg från jobbet till gymmet, kramen, de galet roliga passen, alla fantastiska deltagare eller chokladen som gjorde susen, men jag är på mycket bättre humör nu! Kanske en kombination av allt + alla fina kommentarer jag fick i förra inlägget! Tack!!!

tror även att något P sa när jag träffade henne på gymmet fick mig att komma till insikt lite... hon påminde mig om hur jag hade känt i början av maj förra året... jag kanske inte va så nöjd med tillvaron heller... va nog lite trött på att jag fick dra hela ambitionslasset själv... fast som den obotliga romantikern man är (fast det är jag verkligen inte) så tror man ju att man ska kunna fixa sånt, att motgångar gör att man blir starkare tillsammans bara man jobbar lite på det... uppenbarligen hade jag fel... allt går inte att laga med silvertejp... och om det inte går så är det ju trasigt! Det gör lite ont att komma till insikt, men det känns ändå bättre! Tack söta P, vi ses om fjorton dagar och gör en spinningfanatiker av dig!!! :-)sitter och kollar på Grey's... fast jag kollar inte så mycket, fastnar i bloggeriet istället, inser att jag tycker det är mycket roligare... är nog faktiskt dags för dagens fem bästa...

Dagens fem bästa för Nina (30/3-11)
 1. jag hittade en söt kofta på HM att skyla mig med i Indien
 2. Diana kom till gymmet med en ännu sötare bolero jag får låna för att inte väcka anstöt i Indien, och Pia erbjöd mig delar av sin garderob av samma anledning! Denna axeltopic är en het potatis! Underbart med så söta vänner!
 3. Jag ska vara den "felande länken" på långfredan!!! =D Petra kommer få hålla hårt i mikrofonen kan jag lova!
 4. Min sötaste syssling ringde idag för att försäkra mig om att hon tänker ta väl hand om mig i Hemsedal, fast bara så väl som jag behöver! ;-)
 5. jag har väldigt många fina vänner som jag inte för ett år sedan visste va så goda vänner som de visat sig vara (vet att jag hade denna även igår, men den får stå kvar, den är ju så sann och viktig!) Hoppas mina vänner vet hur viktiga de är för mig!!!
 Men... nu fick jag ju inte plats med att skriva om att jag är så tacksam över det riktigt galet roliga spinningpasset jag hade idag... helt galet! Lite extra glad över fokus HELA vägen in i mål, dvs. tills stretchen va helt över!!! ofta blir det lite stimmigt i stretchen, folk har inte riktigt ro att ta det på allvar... men efter en ganska skarp (kanske?) utläggning om vikten av stretch och att det stör inte bara mig men även alla andra när man börjar göra sig klar innan vi riktigt är det gjorde susen! De va superduktiga! =D Känns i hjärtat att man inte ska köra pass på två veckor nu... instruerandet har ju till stor del varit en av mina starkaste energikällor de senaste åren... tänk att jag nästan tackade nej till att bli instruktör... eller vadå nästan, jag tackade nej, två gånger, tur att Kristin va envis och påstridig!

sedan måste jag ju få med den grymma låten jag hörde idag, av en Kungälvskille som spelade trummor i ett band jag lyssnade mycket på i tonåren... mina vänner... Kristoffer Ragnstam... så jäkla bra!

6 kommentarer:

 1. Mint är min favorit.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, den är god! Har du testat Lemon? Jag provade den förra veckan, riktigt god den också! kram

  SvaraRadera
 3. Åh, de är goda de där! Länge sen jag åt sådan dock.

  Hoppas du är på bättre humör i morgon, jag känner mig också lite.... grinig eller något.

  SvaraRadera
 4. Piss o skit att jag missade ditt pass idag, hade säkert blivit frisk om jag bara hade kommit dit..
  Min favorit är mint och givetvis lakrits!
  Mattssonska kramar underskattas, faktiskt mycket trivsamma o kraftfulla!
  Puss på dig!

  SvaraRadera
 5. Fina du. Jag har mycket mer bra saker att säga dig när det finns mer tid. En fika när du kommer hem kanske? Eller ett glas vin - det blir bättre prat då.
  Annars ses vi som sagt om 2 veckor!

  SvaraRadera
 6. Stort och smått - hoppas du haft en bättre dag idag! Jag känner att livet är på väg framåt iallafall... det är väldigt väldigt skönt! stor kram på dig! =D

  Fia - ja, Mattssonkramar är topnotch! helt klart! puss mitt hjärta!=D

  Pernilla - åh, du är ju så söt, jag vill veta allt du har att säga mig, jag är, som man säger, idel öra (fast vem säger så nuförtiden?) haha, tycker du verkligen vi verkar behöva hjälp i prateriet? Men ett glas vin är alltid trivsamt! Vi får planera det lite lätt om två veckor, när vi gör spinningdrottning av dig! =D kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!