onsdag 23 mars 2011

endorfinstinn som en...

... jaa, jag vet faktiskt inte... jag sitter här mållös(??? när hände det senast liksom... bara en sån sak!) och full av endorfiner likt någon jag inte kan komma på vem som skulle vara så stinn!! Har jag sagt att jag har ett galet roligt jobb i instruerandet?? jo, jag vet... tjatar... men det är ju så galet roligt! jag har ett roligt jobb i vanliga fall också, men just instruktörsbiten, med alla peppiga, taggade och grymma deltagare är helt underbart! Ikväll har jag haft två superduper trevliga pass, med deltagare som gett allt och lite till.... för det är så det blir när allt klaffar och funkar och känns så grymt gott! Fast idag fick blev det líte kaos i början av cykelpasset, cyklar som trilskades och en instruktör (jag) som va tokstressad från coren och inte hade hunnit rådda innan... virrig inledning... något så in i hoppsan... men det klickade ändå... kanske för att coren gick så bra... allra mest antagligen för att jag har världens bästaste deltagare!!!

Så just nu, med fullt av kroppens eget uppåttjack i hela mig och love-boosting från bästaste deltagarna i 90min (+ att jag fått snacka i headset hela den tiden) så känner jag mig ganska stark faktiskt... vem behöver en karl när man får så mycket kärlek och energi från så många???... tänker jag här... fast det är klart... det är mysigt att sova ihop... det blir väldigt trångt att sova med allihop... lite väl personligt, in på skinnet också kanske... nä, faktum kvarstår... jag bör inte tänka så mycket!vet inte om jag berättat detta tidigare, det har jag antagligen gjort... många ord, litet minne...men jag tror Petter skrev denna till mig... fast utan att veta att jag fanns/finns... den är liksom så på pricken... förutom att jag knappt varit i Stockholm... och jo, jag vet att den spelas på radion tills man blir knäpp, men om sanningen ska fram så blir jag inte det på denna, jag tycker fortfarande att den är suveränt bra! (och se så söt han är när han sitter där och diggar!)

Nu ska fröken här göra något hon inte gjort på väldigt länge... gå och lägga sig... eller iallafall planera att göra så inom snar framtid... sen får vi väl se hur det gick med den saken!

<3<3<3

3 kommentarer:

 1. Om man låter bli att lyssna ihjäl den på radio är den lika bäst varje gång man hör den. Har kommit på att jag sjunger med September också (alltså inte bara E-Type, Bono o P!nk).

  Och så hoppas jag att du har gått o lagt dig vid det här laget. SMS kommer 4.40 imorrn bitti. Jag tänkte att vi går ut även om det blåser - deal??

  Tack för idag. J-la Umbrella.. =D

  SvaraRadera
 2. Åh, vad du smittar med din entusiasm! Jag vill Också vara sådär endorfinstinn!!! Lääänge sedan - I´m a soffpotatoe... ;D

  Jag älskar också microfonen på mitt jobb... Lite uppmärksamhetssjuka kanske... ;)))

  Hoppas du får en god natts sömn! Och det är bara att snarka lös!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Sådana instruktörer som du älskar vi som tränar.

  Visst är Petter urcharmig när han diggar.
  Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!