måndag 21 mars 2011

"Släpp broddarna loss - det är vår!!!

Var mänska i sin själ vill väl, när grön Naturen står!"Jo, det är sant!!! första joggingturen utan broddar är avklarad!!! Även första joggingturen utan tre lager byxor, fyra lager på överkroppen och utan mössa och tumvantar! Vilken härlig känsla att bara sätta ner fötterna framför varandra utan att behöva spana efter isfläckar för annars kanske man bryter benen av sig... och utan att ha massor med lager kläder på*... jag älskar ju iofs vinterturerna också, men detta va en galet befriande känsla!!!

7km av härlig, syrerik luft, frihet och samtal med bästa Pia. Att få vända och vrida på tankarna sådär lagom mycket är verkligen toppen för kropp och själ! 7km... planmark... runt mossen... en massa varv... några åt ena hållet, lika många åt andra... alla de andra spåren va det vinter på... vill ju nästan inte erkänna det, men is och snö är vinter... tur att våren hade kommit till varvet runt mossen! när vi försökte oss på vintern höll vi på att halka och bryta benen... utan broddar är det livsfarligt... våren är inte lika livsfarlig... kanske en aningen mer slentrian efter fem varv, men det gör inget när man har trevligt sällskap... dessutom gör mörkrets intrång att det hela blir lite varierande iallafall!


Mina fina, babyblå joggingskor som är helt fantastiska förutom att jag får en något onödig blåsa på vänster insida om trampdynan (eller vad nu det heter) i sin fina, fina vårskrud... aka broddfria!!!

* vill poängtera att jag inte sprang naken... insåg att det kunde tolkas så... men jag hade minst ett lager kläder på mig!! (vilken syn annars liksom!)

2 kommentarer:

  1. Å Nina, om du hittar en sån polisbil är jag på direkt. Det kan ju inte bli bättre! Kram

    SvaraRadera
  2. Tänk vilka roadtrips vi kunde göra då!!! :-)Men det är väl bara att hitta en gammal 2.40 och måla? =D Du är ju kreativ som få!! Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!