torsdag 3 mars 2011

a small step for man ~ a giant leap for mankind...

eller iallafall för mig... jag hade nästan glömt av! På söndag har jag inte ätit godis på tre veckor!!! jag har ätit annat, jo visst, men godis, Godis, GODIS!!! Inte en pinal, bit, grej, på tre veckor! och så glömmer jag nästan av det! galet... crazy! Fast hur det går på söndag får vi se... det ska cyklas en jäkla massa, råddas ännu mer... godis kommer att vara närvarande... iofs till våra deltagare... men man kanske vill kolla så det inte är giftigt... det gjorde alltid min pappa när jag va liten... omtänksamt! Man vill ju visa att man är väluppfostrad!

För tre år sedan så åt jag inte godis på över nio månader... inget sånt där onyttigt alls nästan... men då hade jag en fantastisk personlig tränare som höll ett vakande öga på mig och som strängt sa till mig att det fick vara slut med godis och snask... som läste mina kostdagböcker och granskade, ifrågasatte och tittade barskt på mig om jag hade fuskat... så jag gjorde som han sa... sådan respekt har jag för kunnigt folk med vett på att förmedla sin kunskap... Varför har du inte honom som PT nu undrar du (kanske!)... ja, egentligen är det en jättebra fråga, bättre investering finns ju kanske inte... men ska det vara en riktigt bra investering så ska det ju också finnas ork, energi och tid att göra det rätt och riktigt... att gå "all in" så att säga... det är väl kanske där det brister just nu... det funkar ju sådär om PTn i fråga är superduktig men man själv inte orkar bry sig att ta tag i allt man själv faktiskt måste ta tag i, det är ju inte bara de där timmarna träning med PTn som räknas och ger resultat...

Hmmm frågan är om jag sått ett litet frö för mig själv nu ändå... ska nog fundera på det här med PT igen... (det är ju tanken som räknas)... eller iallafall försöka vara mer noggrann med min egen träning... jo, det måste jag ju vara, beach2012 är ju snart och Midnattsloppet skall ju springas efter årets sommar!!! Och för beach2011 kan jag förhoppningsvis inte förlita mig på att ett mentalt breakdown ska få mig i form (det enda positiva med förra sommaren, jag va inte hungrig och promenerade HELA tiden....) i år får jag klara formen på egen hand... fick jag ju förra året också, men förhoppningsvis på ett annat sett och av annan anledning...

jaja, vi får se... du lär bli varse! Nu ska jag snart gå och knoppa... i morse försov jag mig... igen... andra gången den här veckan... drömde en massa skumt... om min mormor (som gick bort för över 20år sedan) och plastmorfar (gick bort för 1½år sedan) bland annat... inte konstigt att jag inte ville vakna... saknar dem ibland ganska mycket... undrar lite vad det betydde, att jag drömde om just dem, det har jag inte gjort någon gång tidigare, vad jag kan komma ihåg iallafall... i natt kommer jag nog sova väldigt gott... har haft två jättebra pass idag, med sötaste deltagarna som hade fixat smileys-märken som de hängde på sig när jag tjatade om hur viktigt det är att le under passet... :-) Hur go e den då?! Jag blev galet glad och smickrad iallafall!

Imorgon (eller idag nästan, fredag iallafall)  fyller min älskade bror år... galet att han blivit så stor! :-)

3 kommentarer:

  1. ler när jag läser, ingen låtsas smiley!
    kram

    SvaraRadera
  2. Så mysiga dom är Dina deltagare! Kanske beror på instruktören......... Kram från Mamma

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!