söndag 27 mars 2011

vi tar en dagens också

... mest för att en dagens en söndag blir så annorlunda mot resten av veckans dagar... kanske... så mitt i soffhänget och Bachelorette (varför ska hon få så många killar... kunde hon inte delat med sig hälften till mig???) i väntan på filmen som börjar kl.22.00...

dagens låt: Om du lämnar mig nu - Lars Winnerbäck
dagens dusch: nä, idag blev det vatten i ansiktet, snabbtvätt och sedemera halvvaket tillstånd hela dagen.
dagens frisyr: hästsvans
dagens smink: det som bet sig kvar från gårdagen
dagens klädsel: jeans, svart linne, svart kofta, svart sjal, svarta converse... igår dock hade jag svarta tights, svart långt linne (blir klänning på mig) och blommig tunika över (även denna blir som en klänning), svart kofta och svart sjal, till det hade jag bruna stövlar... kände mig riktigt vårig och piffig! Synd att jag inte fick tagit något foto...
dagens planer: va att hälsa på Malin med familj, men magsjuka undviker man ju gärna så det blev en heldag med farmor och farfar hemma hos mamma och pappa istället... kvalitetstid så det förslår!!!
dagens vill ha: söndagsmys
dagens saknad: ... mitt liv
dagens drog: smågodis
dagens träning: strosa runt en sväng med farfar... och gitarrträning
dagens måste: tvätta och handla
dagens dricka: Loka Citron och kaffe
dagens mat: mammas baconinlindade färsbiffar med kantareller och mandelpotatismos med västerbottenost. Till efterrätt farmors aprikoskräm med gräddmjölk... galet gott!!!
dagens mående: fridfullt och lugnt... det är det ju med de man älskar mest

vet inte om det blev så mycket mer annorlunda än vad det hade blivit en tisdag tex. Låten är en av de finaste jag vet, texten är ju så skrämmande och vacker... älskar att spela den på gitarr (enkel som sjutton C,D,G och ett Em lite här och var!)... gråter till den ibland, klarar mig oftast... särskilt den sista textraden är skrämmande... och farligt nära sanningen... men med skojsiga planer för våren och sommaren tänkte jag ta och göra slarvsylta av den där ensamheten... men låten är fin ändå! 



6 kommentarer:

  1. Låten är fin. Och den är bra att gråta till. Kram

    SvaraRadera
  2. Gud vilken god mat du fick då!

    SvaraRadera
  3. Singelmamman - ja, absolut en toppenlåt! Så ren och fin liksom! Det är tur att vi har Lars känner jag, som skriver sånt fint! =D Kram

    Ting - ja, så galet god!!! Ska se om jag kan få receptet av henne och lägga ut!

    SvaraRadera
  4. Den här helt underbar. Jag bara älskar att lyssna på den.

    SvaraRadera
  5. Petra - ja, det var den verkligen, inte som planerad, men väldigt bra ändå!

    Stort och smått - ja visst är den fin! De har så fina röster tillsammans.. och melodin är ju så fin, texten likaså... kan inte bli annat än bra!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!