torsdag 3 mars 2011

Dagens tips!!! Maria Wingfors - värsta bästa fotografen

iallafall så är hon det i mitt tycke! Vill faktiskt tipsa er om Maria  tjejen som tar fantastiska bilder på ett väldigt avslappnat sett. Hon har fotograferat  mig ett par gånger och varje gång  har jag kommit på mig själv med att glömma att kameran är där, att jag blir fångad i ögonblick. Helt grymt roligt och framförallt för att bilderna blir så galet fina. Tror du mig inte, smit in på hennes hemsida och bedöm själv, http://www.mariawingfors.com/! Det är Maria som tagit min profilbild + de nedan... (hoppas hon godtycker att jag använder dessa, det är ett tag sedan och jag vet att utveckling är något ständigt pågående).

Men helt klart, om du ska föreviga något, ett bröllop, ett dop, ett skeende i livet, vad som helst... mitt bästa tips är helt klart Maria. Hon är grymt duktig! Absolut mitt självklara val!

10 kommentarer:

 1. Jag håller med du!! Hon e fantastiskt duktig o du e fantastisk vacker... Puss

  SvaraRadera
 2. Tack vännen! Fast jag tänkte mer att har hon lyckats få till mig så bra på bild så är hon ju galet duktig... och kan lyckas med ALLT!!! Särskilt om man jämför med mina web-cam bilder i gårdagens inlägg (premiärbilderna iofs... höll på att ringa Lillebror.... ba ba baaaa! för att jag inte ens hittade hur kameran funkade... men jag lyckades själv! =D) Puss

  SvaraRadera
 3. Å jag håller med Fia! Snygging där! Kram Ann-Kristin

  SvaraRadera
 4. Tack Ann-Kristin! kram!:-)

  SvaraRadera
 5. Jag håller också med! Jättefina bilder på dig Nina! Du pratar om bilder i gårdagens inlägg...har du köpt din kamera nu undrar jag då?
  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Å jag håller med alla andra... :D
  Maria är otroligt duktig och du, Nina, är jättevacker! Både på bild och i verkligheten!

  SvaraRadera
 7. Otroligt vacker är du!

  SvaraRadera
 8. Linda - Tack!!! Nä, gårdagens bilder va tagna med datorns webcam... har inte fått tummen ur att köpa kamera... får kanske bli ett projekt till våren! Kram! =D

  A-K - Tack! Nu rodnar jag nästan när du skriver så fint... och undrar samtidigt om du hade gjort det om du såg mig nu... trött, sleten och dan i pyjamas...

  Petra - fortsätter att rodna nu då... :-) Tack! Men som sagt,detta är fotografbilder... och Maria är vansinnigt duktig!

  SvaraRadera
 9. Nina fotografbilder eller inte.
  Du är så vacker!!!!

  SvaraRadera
 10. Tack Anne!

  *sitter fortfarande med lätt rodnad av alla fina kommentarer* Har du varit inne och kollat på Marias hemsida föresten??? Visst är hon duktig!!?!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!